Yaşar Kemal'in doktoru: Durumu stabil

Güncelleme Tarihi:

Yaşar Kemalin doktoru: Durumu stabil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 12:27

Yaşar Kemal'ın sağlık durumuyla ilgili İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof.Dr. Şükrü Öztürk açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Öztürk, Yaşar Kemal'in durumunun stabil olduğunu belirterek ünlü yazarın sağlık durumu hakkında şu bilgileri verdi:
''Şu ana kadar klinik tablosunda olumsuz bir gelişme gözlenmemiştir. Durumu stabil. Yapılması gereken her türlü tedavi ve bakım hizmeti yapılmaktadır. Olumsuz anlamda bir gelişme olmaması bizi umutlandırıyor.''

İSTANBUL VALİSİ, YAŞAR KEMAL'İ ZİYARET ETTİ

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören Yaşar Kemal'i, İstanbul Valisi Vasip Şahin ziyaret etti.

Şahin, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Ben sadece kısa bir ziyarette bulundum. Eşi Ayşe hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Hocalarımızdan aldığım bilgiye göre durumu stabil. Dünden farklı bir durumu yok ve umutlular. Dolayısıyla bende geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah ünlü yazarımız, romancımız Yaşar Kemal bey, kısa zamanda aramıza dönecektir. Ümidimiz bu yönde… Kendisini uzaktan gördüm. Biliyorsunuz yoğun bakımda ziyaret yasak. Bilincinin açık olup olmadığını uzaktan tespit etmek zor. O artık hocalarımızın dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyorlar" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!