Yanmayın, bronzlaşın!

Güncelleme Tarihi:

Yanmayın, bronzlaşın
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 25, 2012 10:34

Güneşe maruz kalarak bronzlaşma sırasında ve sonrasında cildin refahını sağlamak önemli. Saatlerce sıcak altında kalıp, tam anlamı ile 'yanmanız' sonrasında bronzlaşmak mümkün.

Haberin Devamı

DoÄŸal Ãœrün Uzmanı Volkan Kurt, bunu bitkileri kullanarak doÄŸal yollarla yapılabileceeÄŸini belirtiyor. Bitkilerden elde edilen, "ultra bronzlaÅŸma yağı" ile koyu bir tene sahip olmayı öneriyor. Kavrulmadan  güzel bir deriyi elde etmenin çözümü  olarak da ÅŸu bilgileri veriyor:.Â


"Bronzluk için cildi hazırlamak gerekir. Bunun için  doğal yağlar yardımcı oluyor. Uçucu yağların bilinen gençleştirici ve tamir edici etkisi bronzlaşmada canınızı yakmadan sonuç almayı sağlıyor. Nemlendirici ve yatıştırıcı özelliklere sahip bazı doğal yağları kullanarak, kahverengi tonu yakalamanın mümkün olduğunu belirtiyor.


BÄ°TKÄ°SEL YAÄžLARLA TURUNCULAÅžAN TEN AYLARCA BOZULMUYORÂ


"Yaz boyunca bronz kalmak ve koyulaşmış tenin süresini uzatmak için, önce 1-2 gün kavurucu olmayan bir gökyüzü altında güneşlendikten sonra, her tarafınızı kaplayacak şekilde bitkisel yağ sürün. Çikolata bir tene kavuşmayı  hızlandırmak ve cildi yumuşak, pürüzsüz tutmak için güneşlenme sonrası zamanı bekleyin." Susam yağı, havuç yağı, kayısı yağı, buğday yağı, ve badem yağı gibi yağların kullanıldığı bu yöntemin uygulama  formülü önemli.  Direk bedeninize sürmek için uygulama saatinin 16.00 veya 17.00 olmasına dikkat edin. 3 veya 4 gün sonra sonuçtan memnun olacaksınız. Yavaş yavaş  cilt üzerinde aydınlık ve karanlık alanlar arasındaki fark kapanacak.

Haberin Devamı


Fakat düzgün bir koyulaÅŸma uygulamasının süreci biraz sabır istiyor. Önce iki veya üç gün, bu yağı kullanmadan güneÅŸlenmek zorundasınız.Â
Anında  bilinçsizce  bronzlaşmanın deriyi tahrip etme gibi  birçok yan etkisi var. üstelik bu yolla gelen bronzluk sürecinin ömrü çok uzun değil. Kapkara teninizin iki ay bile  görmeden sonlanmasını istemiyorsanız, yağların gücüne başvurun. Alacalı  ten görüntüsü  gibi bir çok  cilt problemine de çözüm sağlayan yağların getirdiği turuncu rengi çok uzun süre yaşayabilirsiniz.


  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!