14 yaşından beri traş oluyor

Güncelleme Tarihi:

14 yaşından beri traş oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 13:39

Şu anda 33 yaşında olan Renee isimli genç kadın'ın 14 yaşından beri sakalları ile çetin bir mücadelesi var. Renee'de bir çeşit hormonal bozukluk olduğu düşünülüyor ancak bir türlü çare bulunamıyor. Ağda, lazer operasyon gibi birçok yönteme başvuran genç kadın sonunda çözüm bulamayınca sakalları ile barışmaya karar verdi ve sakalları ile bir kariyer oluşturdu. Renee artık sirklerde çalışıyor.

Haberin Devamı

'Küçük Ayı Schwarz' lakaplı  33 yaşındaki Renee 14 yaşındayken dudaklarının üstünde, çenesinde ve göğüsünde kıllanmalar başladı. Polikistik over sendromuna sahip olduğunu düşünen doktorlar taramalar sonucunda Renee'de böyle bir hastalık olmadığına karar verdiler. Yıllar boyunca tıraş olmak için erkenden kalkmak zorunda kalan genç kadına sonunda teşhis koyuldu. Renee gerçekten de polikistik over sendromu yaşıyordu ve teşhis konulduğunda 31 yaşındaydı.

Yıllarını sakalları ile geçiren genç kadının hayatı iki yıl önce katıldığı bir sakal yarışmasını kazandıktan sonra birden hayatı değişti. Renee'in en büyük şikayeti ise tabii ki insanların alaycı ve kadınlığını sorgulayan bakışları. Genç kadın ise her şeye rağmen artık traş olmayacağını söylüyor.

Haberin Devamı

14 yaşından beri traş oluyor

Lazer tedavisi, ağda gibi yöntemlerden fayda göremeyen genç kadın bir erkek arkadaşının evinde kaldığında erkenden kalkıp tıraş oluyordu. Renee bu gizemli yıllarından şöyle bahsediyor; "Bunu sır gibi sakladım. Kadınların sakalları olmamalıydı." 

Katıldığı bir sakal yarışmasında birinci olan ve bu hormonal hastalığını kariyer yapmak için kullanabileceğini anlayan Küçük Ayı Schwarz'ın şuanda mutlu bir ilişkisi var ve sirklerde gösteri yapıyor.

14 yaşından beri traş oluyor

BAKMADAN GEÇME!