Saç ektirdiğim anlaşılır mı?

Güncelleme Tarihi:

Saç ektirdiğim anlaşılır mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2015 14:59

Saç ektirmeyi düşünen bir çok kişinin aklına takılan konu ekilen saçın belli olup olmadığıdır. Karşıdan bakılınca belli oluyor mu, herkes ektirdiğimi anlar mı gibi bir çok soru kafaların karışmasına neden oluyor. Bu nedenle saç çizginizi oluştururken yüzünüzün şekli, göz ve kaş yapınıza kadar incelenerek size en uygun saç çizgisi oluşturulmalıdır.

Haberin Devamı

Çevrenizde gördüğünüz bazı insanların saç ektirdiğini hemen anlarsınız. Çünkü saçlar ya olduğundan farklı yöne doğru uzamıştır veya olduğundan geride veya ilerde bir saç çizgisi vardır. Bu nedenle saç ekimi yüzün şekline göre uygun bir çizgiyle oluşturulmalıdır.

Saç ektirdiğim anlaşılır mı

Etrafınızda gördünüz bu saçlar her saç ekimi bir şekilde belli oluyor kanısına vardırabilir. Ancak hiçbir şekilde saç ektirdiğini anlamayacağınız işlemler de vardır.

Saç ekimi esnasında saçların yönlerine dikkat edilerek ve kök ünitelerinin içerdikleri kök sayılarına göre doğal bir saç çizgisi belirlenerek doğal durumlarına uygun olarak ekilirse ekim olduğu anlaşılmayabilir. Yani saçların doğal durumu ne kadar iyi taklit edilirse ekim olduğu o kadar belli olmaz.

Haberin Devamı

Saç ektirdiğim anlaşılır mı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!