Öğle yemeği arasında 10 yaş gençleşin!

Güncelleme Tarihi:

Öğle yemeği arasında 10 yaş gençleşin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 23:01

İşimiz, özel hayatımız ve önceliklerimiz arasında daha genç ve güzel görünmek uğruna ayıracağımız vakit, hepimiz için bazen “lüks” olabiliyor. Ancak zaman akıp gidiyor. Yüzümüz ve vücudumuz geride bıraktığımız yıllarla birlikte “yer çekimi”ne yenik düşüyor. Yaşlanmaya meydan okuyabileceğimiz mucizevi dokunuşlar ise her geçen gün artıyor. Ultra-Matrix Ağı da bunlardan biri… Thread Lift olarak bilinen iple yapılan çok etkili bir ameliyatsız yüz germe uygulaması olan Ultra-Matrix Ağı, cilde eski gençliğini kazandırıyor. Eğer siz de bir öğle yemeği arası daha diri ve genç bir görünüme kavuşmak istiyorsanız, Medikal Estetik Uzmanı Dr. Sami Tan Sarıgül’e kulak verin…

Haberin Devamı

- Ultra-Matrix Ağı nedir?
- Ultra-Matrix Ağı; Thread Lift olarak bilinen iple yapılan çok etkili bir ameliyatsız yüz germe uygulamasının, üstün altın iğne uçlu fraksiyonel radyofrekans cihazı olan SCARLET ile kombine edilerek güçlendirilmesiyle elde edilen yeni nesil ameliyatsız yüz germe tekniğidir. Çok ince iğneler içine yerleştirilmiş PDO (polidioksan) adı verilen ip, öncelikle ince ince cilt içine işleniyor, bu iplerin sarkan ve gevşeyen noktalarda azalmış olan liflerin (kollajen ve elastin) yerine geçmesi sağlanıyor. Böylelikle ameliyatsız olarak cilde eski gençliğini kazandırmak ve eski genç ve diri haline kavuşturmak mümkün oluyor.

- Uygulamanın yan etkisi ve zararı var mı?
- Cilde uygulanan ipler ciltte bir tür reaksiyona neden olarak yapıştırma etkisi sağlıyor. Bu etki ile sarkmış ve elastikiyetini kaybetmiş cilt toplanarak ve gerilerek eski haline geri dönüyor ve çok daha diri ve genç bir görünüme kavuşuyor. Hiçbir yan etkisi ve zararı bulunmayan bu uygulama, basit krem anestezisi altında yapılabiliyor ve sonrasında ağrı ve acıya neden olmuyor. Ortalama 20-30 dakika süren bu işlem sonucunda kullanılan ipler 6 ile 8 ay içerisinde kendiliğinden eriyerek kayboluyor. Kalıcılığı 2 ile 4 yıl arasında olan bu teknik sayesinde uygulanan bölgede mikro kan dolaşımı artıyor, tamir mekanizmaları harekete geçerek adeta vücudun kendi doğasını yeniden uyandırma işlevi görüyor ve bu durum, ciltte kollajen üretimi uyarısına neden oluyor.

Haberin Devamı

- Etkisi ne kadar sonra ortaya çıkıyor?
- Bu mucizevi, basit ve acısız yöntemle 20-30 dakika gibi çok kısa bir süre içinde ortalama 7-10 yıl daha genç ve diri bir cilde kavuşmak artık mümkün! Ultra-Matrix Ağı tekniği ile ameliyatsız yüz germe uygulamasında ameliyatlı yöntemlerde olduğu şekilde bir iyileşme süreci olmadığı gibi uygulamadan hemen sonra denize girmek, güneşlenmek ve banyo yapmak bile mümkün. Gerçek yapışma ve sağlıklı gergin durma görünümü uygulamadan sonraki takip eden ilk haftadan itibaren hızla kendini göstermeye başlar ama uygulamanın asıl can alıcı etkisi 4-6 hafta sonra çok daha net bir şekilde ortaya çıkar.

Haberin Devamı

- Cildin yeniden düşme ihtimali var mı?
- Bilinen diğer iple askılama tekniklerinden etki mekanizması olarak tamamen farklı bir teknik olan Ultra-Matrix Ağı yönteminde iplerin üzerine herhangi bir yük binmediği için ipin etkisinin kaybolması, kısa süre sonra cildin yeniden düşmesi ihtimali de kesinlikle yoktur. Bu teknikte aynı anda onlarca ip ince ince birbirine işlenerek cilt altında özel bir matrix ağı meydana getiriliyor ve bu ağ sayesinde de cildin çok daha sıkı ve diri görünmesi sağlanıyor. Dahası bu harika uygulama, diğer yüz gençleştirme teknikleriyle (Venus Legacy, PRP, Kök hücre) ve özellikle altın iğne uçlu üstün Scarlet cihazıyla kombine edildiğinde, cildinizin alt katmanları Ultra-Matrix Ağı ile gerilirken üst katmanları da Scarlet, Venüs, PRP ve kök hücre ile gerilerek, cildinizin tüm katmanlarında gözlerinize inanamayacağınız muhteşem sonuçlar alınmasına sebep olur ve eskisinden onlarca yaş genç görünen bir yüze kavuşabilirsiniz.

Haberin Devamı

- Altın Matrix uygulaması nedir?
- Altın-Matrix, 24 ayar saf altın kaplama iplikler kullanılarak uygulanan bir yöntem… Bu uygulamada, diğer PDO iplere oranla gerilme etkisi çok daha çabuk ortaya çıkıyor ve daha güçlü oluyor. Dahası, altının vücudumuzla bu denli barışık bir materyal olması sayesinde, altın kaplama PDO ipler vücutta diğer iplik materyallerine oranla ortalama 3 kat daha uzun süre kalır. Bunun sonucunda Altın-Matrix uygulamasının ömrü çok daha uzundur. Ayrıca, Altın-Matrix uygulaması sonucu ciltteki ışıltı çok daha güçlü olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!