Muhammet Mert destek bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Muhammet Mert destek bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 12:37

Konya'da yaşayan Muhammet Mert bir gün okulda oynarken düştü ve sol kolu kırıldı. O kadar hafif bir düşmeyle nasıl kolunun kırıldığını en başta Muhammet de ailesi de anlayamadı. Anlayanlar ise doktorlar oldu. Muhammet henüz 9 yaşındaydı ve kemik kanseriydi.

Haberin Devamı

Bir yazılım firması olan baba Metin Mert, o günden sonra firmasını kapattı. Çünkü bu illet hastalık için yaptırması gereken bir dizi işlem vardı.

Muhammet Mert destek bekliyor

Ve Muhammet'in kemik kanseriyle mücadelesi başladı. Bugüne kadar 8 ameliyat geçirdi, kemoterapi aldı. Bir sürü zorlu işlemle başa çıktı ama morali çok iyi. 

Çevresindeki herkes biliyor ki, yakışıklı Muhammet kemik kanserini yenecek ve bir kaç sene sonra tüm kızları peşinden koşturacak. 

Şu an Muhammet'in kolunda, omzunda ve koltuk altında olmak üzere üç tane tümör var. İki tümör sinirleri sarmış durumda. O yüzden ameliyatla alınamıyor. Muhammet'in hayallerinden biri bilgisayar yazılımcısı olmak. Fakat kolu kesilirse hayalini de kaybedeceği için üzülüyor. 

Haberin Devamı

Muhammet Mert destek bekliyor

Ailesi, tedaviye önce Konya'da sonra Ankara'da şimdi de İstanbul'da devam ediyor. Muhammet, haftada iki sefer hastaneye gidip geliyor. Eskiden evden eğitim alıyordu. Fakat tedavi için İstanbul'a gelmeleri gerektiği için şu an onu da yapamıyor. Babası Metin Mert ise yazılım firmasını kapattığından bu yana hacizlerle boğuştuğundan Muhammet'in tedavi masraflarını eş dost akraba ve internet üzerinden oluşturdukları fondan gelen yardımlarla karşılamaya çalışıyor. Çünkü ekstremite perfüzyon gibi tedavileri ne yazık ki devlet karşılamıyor. 

Muhammet Mert destek bekliyor

EN BÜYÜK TUTKUSU TOP OYNAMAK VE FENERBAHÇE

Her hafta minimum 3000 TL’lık bir tedavi masrafı ve bir de hastalığı için yapılmasının son derece faydalı olduğu söylenen yaklaşık $6000 tutarında bir gen testi tutarı var. Muhammet'e destek olup siz de bir çocuğun hayatını değiştirebilirsiniz. Eskisi gibi o çok sevdiği topun peşinden koşturabilir, arkadaşlarıyla oynayabilir. Hatta tutkunu olduğu Fenerbahçe'nin maçlarına gidebilir. Aslında hepimiz birbirimizin hayatlarına kelebek etkisiyle bağlıyız. Bugün yapacağınız bir iyilik kar topu gibi tüm ülkeyi sarar ve hepimizin hayatlarını aydınlatır. Bir çocuğun hayatına dokunmak için bugün asla geç değil... 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!