Medine bebek yardım bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Medine bebek yardım bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2007 13:23

ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi’nde seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan 53 yaşındaki Mehmet Akgün, doğuştan kalbinde delik, karaciğer ve dalağında büyüme olan 2.5 aylık kızının ameliyatı için hayırseverlerden yardım istedi.

Sultan ve Mehmet Akgün çiftinin 5 çocuğundan en küçükleri olan 2.5 aylık Medine, doğumunun ardından rahatsızlandı. Akgün çiftinin Alaplı Devlet Hastanesi'ne götürdüğü Medine, daha sonra Zonguldak Karelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan tetkiklerde Medine Akgün'ün kalbinde 2 delik, karaciğer ve dalağında büyüme tespit edildi.

Yeşil kart ile kızını Çapa Tıp Fakültesi, Şişli Etfal, Haseki ve Siyami Ersek Hastaneleri’nde tedavi ettirdiğini ancak, sağlığına kavuşabilmesi için en az 3 ameliyat geçirmesi gerektiğini belirten Mehmet Akgün, şöyle dedi:

“Kızımın sadece kalp ameliyatı için 50 bin YTL'ye yakın para gerekiyor. Bu parayı benim karşılamam mümkün değil. Kalp ameliyatının ardından ciğer ve dalak büyümesinin önlenmesi için de ameliyat olması gerekiyor. Uzun bir tedavi süreci var. Bütün bunlar için param yok. 5 çocuğum var. Ev kirasını zor ödüyorum. Kızımın sağlığına kavuşması için hayırseverlerin yardımını bekliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!