Lazer lipoliz ve liposuction arasındaki fark nedir?

Güncelleme Tarihi:

Lazer lipoliz ve  liposuction arasındaki fark nedir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2015 10:10

Bölgesel yağ eritme uygulamalarından lazer lipoliz, yağ hücrelerinizi tıpkı liposuction gibi yok ediyor ve sıkılaşma sağlıyor. Peki yağ hücrelerinizi yok etmek için hangi uygulama size göre

Haberin Devamı

Lazer lipoliz en etkili lokal zayıflama ve bölgesel yağ eritme yöntemlerinden biri. Uygulama yağ hücrelerini yok ederken aynı zamanda bölgede sıkılaştırma sağlıyor.

Genellikle yağlanmaya bağlı şekil bozuklukları, selülit tedavisi,lipom ve göz etrafındaki yağların giderilmesinde kullanılan lazer lipoliz aynı zamanda koltuk altı bölgesindeki aşırı terlemeninde çözümü olabiliyor. Vücudunuzun her yerine uygulayabileceğiniz lazer lipoliz, başınızdan başlayarak ayak bölgeniz dahilinde yağ yakımı sağlıyor. Ancak uzmanlar lazer lipolizin kilo verme işlemi olmadığını ve yanlış beslenme ile yağ hücrelerinin tekrar oluşabileceğini belirtiyorlar.

Lazer lipoliz ve  liposuction arasındaki fark nedir

Haberin Devamı

Lazer lipoliz hakkında en çok sorulardan biri ise liposuctiondan farkı. Lazer lipoliz liposuctionun lazer vasıtasıyla yapılmasına deniyor. Liposuction ile uygulaması zor alanlarda uygulanıyor.

Op.Dr Alper Tuncel lazer lipoliz ve liposuction farkını şu şekilde açıklıyor,"Liposuction işleminde yağ hücrelerinin vakumlanarak eritilmeden dışarıya alınması söz konusu iken, lazerlipoliz işleminde yağ hücrelerinin olduğu yerde parçalanması ve eritilerek emülsifiye bir halde dışarı alınması veya tercihe göre vücut tarafından kendi mekanizmaları ile uzaklaştırmasının sağlanması söz konusudur."

Lazer lipoliz ve  liposuction arasındaki fark nedir

Özetle lazer lipoliz ve liposuction arasındaki en önemli fark, lzer lipolizde yağlar idrar yoluyla vücuttan atılırken, liposuctionda yağlar ince bir kanül sayesinde dışarı atılıyor.

BAKMADAN GEÇME!