Kötü beslenme etkisini en çok yüzde gösteriyor

Güncelleme Tarihi:

Kötü beslenme etkisini en çok yüzde gösteriyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 12:22

Cildimiz gün içinde yıpranmaktadır. Bu yıpranma yaşadığımız rahatsızlıklar, sahip olduğumuz hastalıklar ve çevremizdeki dış etkenler nedeniyle olmaktadır. Tüm bu etkilerle cildimiz canlılığını, ışıltısını kaybetmekte, sıkılığı azalıp gevşemekte, yer çekimine ayak uydurarak sarkmakta, mimiklerle ve tekrarlı hareketlerle kırışmakta ve yer yer lekelenmeler olmaktadır. Ortaya çıkan bu değişiklikler nedeniyle cildimiz yaşlanıyor ve böylece hissetmediğimiz bir yaşta görünmeye başlıyoruz.

Haberin Devamı

KÖTÜ BESLENME CİLDE ZARAR VERİYOR

Doktorların yaptığı araştırmalara göre kötü beslenme etkisini ilk olarak yüzde gösteriyor. Göz çevresinde ve yüzdeki kırışıklıklar kötü beslenmenin eseri olarak cildimize yansıyor. Özellikle trans yağ tüketenlerde çok fazlaca görülen göz çevresi kırışıkları nedeni ile cildimiz daha erken yaşlarda kırışıklık gösteriyor. 

Ciltte ortaya çıkan temel değişiklikler;

- Ciltte mimiklere ve cildin incelmesine bağlı ortaya çıkan kırışıklıklar

- Boyun cildinin gevşemesi ve su tutma özelliğinin azalması

- Boyun ve gıdı bölgesindeki dokuların blok olarak, derinlemesine yerçekimine uyarak aşağıya doğru hareket etmesi

Kötü beslenme etkisini en çok yüzde gösteriyor

Haberin Devamı

SAĞLIĞINIZ İÇİN İYİ BESLENİN

Cilt yaşımız birçoğumuzun olduğumuzdan daha fazla çıkabilir. Özellikle sigara ve alkol tüketimi yapan kişilerde daha fazlaca görünen cilt sorunları en çokta kötü beslenmede gözüküyor. Sağlıklı bir şekilde beslenmek ve iyi gıdalar tüketmek sadece yüzünü değil ellerinize de çok ciddi şekilde besleyecektir. 

CİLT GÜZELLİĞİ İÇİN ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ
Cilt güzelliği için besin arayanlar ise en güzel üzüm çekirdeği tüketimi yapabilirler. Özellikle toz halinde üzüm çekirdeği yoğurt ile yendiği zaman cildi besler ve ciltteki sarkmalar dahil birçok sorunu ortadan kaldırır. Alın çevresindeki kırışıklar içinde kremini sürebilir ve masaj yaparak kırışıklıkların 1 ayda yok edilmesini sağlayabilirsiniz.

Kötü beslenme etkisini en çok yüzde gösteriyor

 

BAKMADAN GEÇME!