Kolon kanseri baba çocuklarını görmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Kolon kanseri baba çocuklarını görmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 12:09

Kayseri’de kolon kanseri 2 çocuk babası, 40 yaşındaki Burhan Gencer, son isteğinin boşandığı eşi 45 yaşındaki Rabia Topaktaş tarafından 4 yıldan bu yana gösterilmeyen çocuklarını görmek olduğunu söyledi. Ameliyat geçiren Burhan Gencer, "Çocuklarımı görmeden ölürsem gözlerim açık gider" dedi.

Haberin Devamı

Rabia Topaktaş ile 2001 yılında evlenen Burhan Gencer, ’Şiddetli geçimsizlik’ nedeniyle 9 yıl sonra boşandı. Burhan Gencer, mahkeme kararı olmasına karşın oğulları 10 yaşındaki Arda ile 14 yaşındaki Mert’in 4 yıldan bu yana kendisine gösterilmediğini öne sürdü.

"YAŞAMA OLANAĞIM AZ"

Kolon kanseri baba çocuklarını görmek istiyor

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Gevher Nesibe Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Servisi’nde kolon kanseri tedavisi gören Burhan Gencer, yaşama olanağının az olduğu ameliyat öncesi ve sonrası hayattaki en büyük isteğinin çocuklarını görmek olduğu söyledi. Temizlik işçisi olarak çalışırken, malülen emekliye ayrılan Burhan Gencer, kolon kanserine yakalandım ve bu amansız hastalık tamamen vücuduma yayılmış durumda olduğunu söyledi. Gencer, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"ESKİ EŞİM ÇOCUKLARIMI GÖSTERMEDİ"

Kolon kanseri baba çocuklarını görmek istiyor

"O nedenle amealiyata girmeden önce çocuklarımı görmek istedim ama kanunu hakkım olmasına rağmen boşandığım eşim Rabia onları bana göstermedi. Eski eşimin bu konudaki isteğime geber yanıtı verdi. Boşandığım eşim çocuklarımı bana koz olarak kullanıyor. Benim çocukları görmem için icraya başvurmak ve kanunu formaliteleri yerine getirmem gerekiyor. Ancak, buna ne zamanım ne de halim var. Bütçesi olmayan, icra parasını yatıramayan ve bu nedenle çocuğuna hasret birçok baba var. Yetkililere sesleniyorum lütfen bana ve benim gibi çocuklarına hasret babalara yardımcı olsunlar. Son isteğim çocuklarımı görmek. Yetkililerden, Cumhurbaşkanından, Başbakandan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanından çocuklarımı son kez bana gösterilmesini istiyorum."

TEK MORAL KAYNAĞI ÇOCUKLARI

Uzun zamandır kolon kanseri ile mücadele eden Gencer, ameliyat sonrası kendine geldikten sonrra, tek moral kaynağının çocuklarının fotografı olduğunu, onlara bakarak tesilli bulduğunu söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!