'Kızım striptiz yapıyor ama onunla gurur duyuyorum'

Güncelleme Tarihi:

Kızım striptiz yapıyor ama onunla gurur duyuyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 10:32

Georgina Clark ve kızı Kayla'nın ilişkisi bir anne kız ilişkisinden biraz farklı. Anne ve kızı estetik bağımlısı ve Kayla ilk estetiğini 11 yaşında yaptırmaya başlamış. Bütün ameliyat masrafları kızı tarafından karşılanan Georgina "Kızımın kendisine yaşlı ve zengin bir sevgili bulması ya da striptiz yapması umrumda değil. Biz hayalimizi yaşıyoruz. Gerçekten onunla gurur duyuyorum. Kayla gibi bir kızım olduğu için çok şanslıyım." dedi. 

Haberin Devamı

Kayla Clark 11 yaşındayken annesine gidip meme büyütme ameliyatı olmak istediğini açıkladı. Anne Georgina ise bu teklifi duyunca çok mutlu olduğunu söylüyor, "11 yaşındayken o ameliyatı olmayı çok istediğini hatırlıyorum. Hem ameliyatı hem de ameliyat için gereken parayı nasıl bulması gerektiğini planlamıştı. Kızı da kendisi gibi ABD'li şarkıcı Katie Price'a benzemek istiyordu. İyi bir rol modeldi. Güçlüydü, bağımsızdı, kendi parasını kazanıyordu." dedi. 

Kızım striptiz yapıyor ama onunla gurur duyuyorum

"TEKRAR TEKRAR DUDAKLARIMIZI YAPTIRIYORUZ"

Çok geçmeden Kayla, dudaklarına silikon yaptırmak için de annesini ikna etmişti, "Anneme hadi gidip dudaklarımızı yaptıralım diyorum. Tekrar tekrar yaptırıyoruz. Bu bizim için bir bağımlılık gibi." diyor. 

Haberin Devamı

Kayla bu kadar çok ameliyat olmanın risklerini pek düşünmediğini söylüyor ve "Brezilya poposu ameliyatı, meme büyütme, defalarca dudak silikonu, liposuction, yağ transferi ameliyatları oldum. Bu benim vücudum ve ben böyle seviyorum. Bu sahte duruş hoşuma gidiyor. Herkesin tipi olmak zorunda değilim." diyor. 

Kızım striptiz yapıyor ama onunla gurur duyuyorum

18 YAŞINDA STRİPTİZE BAŞLADI

Anne Georgina ise kızının daha 18 yaşındayken 50 yaşında bir sevgili bulup, striptiz yapmaya başladığını ve bu sayede ameliyat parasını ödediğini söylüyor. İkili kısa bir zaman önce bir televizyon programına da çıktı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!