Karın kası yapmak için İstanbul'a geldi

Güncelleme Tarihi:

Karın kası yapmak için İstanbula geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2015 13:49

Lee Coupland isimli genç adam baklava karın kaslarına sahip olmak için İstanbul'da ameliyat oldu.

Haberin Devamı

İngiltere'de yaşayan 31 yaşındaki Lee Coupland  kaslı bir görünüş kazanmak için 7 haftadır spor salonuna gidiyordu. Kas yapmaktaki takıntısı gün geçtikçe artan genç adam çareyi estetik ameliyatta buldu.

KARIN YAĞLARINA KAS GÖRÜNTÜSÜ VERİLDİ

Bedensel saplantıları çocukluğunda güreşçilere olan hayranlığından geldiğini söyleyen Lee ameliyata toplamda üç bin beş yüz dolar ödedi. Lee Couple'nın karnındaki yağlar ultrasonik yani vaser liposuction ile kas şekline dönüştürüldü. Couple ameliyattan sonra altı hafta boyunca korse giydi. Geçen yıl yedi İngiliz vatandaşı erkek Lee Couple gibi Türkiye'de bu ameliyatı olmuş.

Karın kası yapmak için İstanbula geldi

Haberin Devamı

ZAMAN ÇOK ÖNEMLİ

İki çocuk babası olan Lee için çok yoğun bir işte çalışması ve çocuklarına vakit ayırmak istemesi sebebiyle zaman çok önemli. Bu yüzden spor salonunda uzun vakit geçirmesi zor oluyor. Artık istediği karın kası görünümüne sahip Couple vakit buldukça spor salonuna gitmeyide ihmal etmiyor.

Karın kası yapmak için İstanbula geldi

ŞİŞMANLARDA İŞE YARAMIYOR

Lee Coupland'a uygulanan vaser liposuction  beden kitle indeksi 20-24 arasında olanlara uygulanıyor. Sportif ama vücut adeleleri ortaya çıkmamış insanlarda çok olumlu etkiler bırakıyor. Eğer bunu yaptıran kişi zayıfsa uygulanacak bölgeye yağ enjekte edilerek şişiriliyor.

Karın kası yapmak için İstanbula geldi

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!