Kalça nasıl dikleştirilir?

Güncelleme Tarihi:

Kalça nasıl dikleştirilir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2015 10:40

Yuvarlak kalçalar son yıllarda çok moda oldu ve artık kadınlar zayıf görünmenin, düzgün bir burna sahip olmanın yanı sıra dik kalçalar için de bıçak altına yatıyor. Peki, kalça nasıl dikleştirilir? Estetik operasyonlar kalıcı mı? Gerçekten işe yarıyor mu?

Haberin Devamı

Fazla kilo alıp vermeye bağlı sarkmalar, yaşlanma veya yer çekimi gibi çeşitli etkenlerden dolayı sarkan kalçayı toparlamak amacıyla yapılan uygulamalarla kalçalarınız çok daha dolgun ve dik gözükecek.

KALÇA DİKLEŞTİRME YÖNTEMLERİ

Doktorunuza danışarak uygulayabileceğiniz kalça dikleştirme metotlarıyla istediğiniz dik ve dolgun kalçalara sahip olabilirsiniz.

ASKI YÖNTEMİ
Kısa süreli etkisi bulunan askı yöntemi geçici bir tedavi metodur .Genellikle yaza hazırlık, düğün , nişan gibi belirli dönemlere özgü ihtiyacınızı karşılayabilir.

Kalça nasıl dikleştirilir

LİFTİNG
Çoğunlukla doğum sonrasındaki yağlanmalara yönelik 35-45 yaş grubundaki bayanlara uygulanan bu uygulama bölgesel ve genel anestezi olarak uygulanabiliyor. Genellikle kombine yöntemi olarak kullanılan lifting metodunda egzersizle eş zamanlı olarak uygulanması daha kalıcı bir etki bırakıyor. Operasyon sonrasında lifting metodu kalçanızda iz veya benzeri bir etki bırakmıyor ve günübirlik uygulanabiliyor.

Haberin Devamı

Kalça nasıl dikleştirilir

BREZİLYA popo estetiği
Son dönemlerde popülerliğini arttıran Brezilya tipi popo estetiği Brezilya popo lifti olarakta biliniyor. Kombine bir prosedür olarak uygulanan operasyonda bel inceltilir, basen daraltılır.

Popoyu dik ve dolgun hale getirmek için hastanın kendi vücudundan yağ enjeksiyonu yapılırken yeterli yağı olmayanlara popo protezi kullanılıyor.Vücuda zarar vermeyen popo protezleri, meme protezleri gibi slikon kaplıdır.

ESTETİK OPERASYONLAR KALICI MI?

Kalça estetiği operasyonlarındaki kalıcılık uyguladığınız yönteme bağlı olarak değişiyor. Sadece yağ ve doku enjeksiyonu yaptırdığınızda işlemin etkisi kalıcı değildir. Ancak slikon protezler zamanla erimedikleri için sonuçlar kalıcıdır.

ESTETİK OPERASYONLAR KİMLERE UYGULANABİLİR?

Haberin Devamı

Yapılan estetik operasyonlarda anestezi kullanılma durumunda hastanın sağlık durumu elverişli olmalıdır, bu sebeple uygulama öncesi bilgi almak için doktorunuza danışmalısınız.

BAKMADAN GEÇME!