Hastanede öldüresiye dayak

Güncelleme Tarihi:

Hastanede öldüresiye dayak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2015 11:14

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne basan 2’si kadın 4 kişi hastanede bir doktorun yanında çalışan sekreteri onlarca kişinin önünde öldüresiye dövdüler.

Haberin Devamı

Olayı karışanları kurşunlamakla tehdit eden saldırganlar olaya müdahale etmek özel güvenlikçileri de hırpaladıktan sonra, tarafların şikayeti üzerine ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Olay ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde meydana geldi.

4 KİŞİ BİRDEN SALDIRDI

Edinilen bilgiye göre hastanede şirket elemanı olarak çalışan bir bayanın yanına gelen 2’si bayan 2’si erkek dört kişi bayanı aralarına alıp öldüresiye dövmeye başladı.

ENGELLEMEK İSTEYEN GÜVENLİĞİ TEHDİT ETTİLER

Olayı görüp hastane çalışanının dövülmesini engellemek isteyen hasta yakınları ile güvenlik görevlilerini de kurşunlamakla tehdit eden kişiler, kadını öldüresiye dövdükten sonra hiç bir şey olmamış gibi hastane çıkışına yönelen şüpheliler ihbar üzerine ifadeleri alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Ağır bir şekilde darp edilen hastane çalışanı bayan Acil Servis’e kaldırılarak tedavi edilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!