Güzel bacaklara sahip olmak hakkınız!

Güncelleme Tarihi:

Güzel bacaklara sahip olmak hakkınız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 14:36

Varis tedavisi hakkında açıklamalarda bulunan Radyoloji Uzmanı Dr. Rengin Türkgüler, varis probleminden birkaç seanslık tedavilerle kurtulmanın mümkün olduğuna dikkat çekti.

Haberin Devamı

Havaların sıcaklaşması herkes için aynı güzel haber değil. Yazın gelmesiyle beraber giyilecek şortlar, etekler bazılarımız için harika bir haber olmakla birlikte bazılarımız için birer kabus!

Varis, ince ya da kalın, toplardamarların genişlemesidir. Yaz ve sıcaklar bu damarların daha da genişlemesine yol açar. Damarların genişlemesi, ağrıya ve görüntünün daha da kötüleşmesine neden olur.

Sağlık problemi olan varis, aynı zamanda estetik bir problemdir. Estetik kaygılar da medikal problem kadar ciddi sıkıntı doğurur. Hastanın özel yaşantısının etkileneceği bir durum meydana getirir. Hastalar özellikle yazın kıyafet seçiminde zorlanır, denize gitmek istemez, bu da psikolojik sıkıntılar doğurur. Oysa ki güzel bacaklara sahip olmak herkesin hakkıdır! Bu kadar sıkıntıya girmeden, sadece birkaç seansta bu tür problemlerden kurtulmak artık mümkün!

Haberin Devamı

Güzel bacaklara sahip olmak hakkınız

Teknoloji geliştikçe her alanda olduğu gibi tıp alanında da yenilikler meydana geldi. Varislerden kurtulmak EVLA ya da köpük skleroterapi ile artık rüya değil; elinizin altında.

Hastaların muayene ve Doppler Ultrasonları yapılıp aynı gün tedavi olmaları artık ulaşılmaz değil. Yurt dışından bile gelip aynı gün işlemlerini yaptırıp dönmeleri artık hayal değil. Tüm bunlara ulaşmak bu kadar kolayken psikolojik olarak sıkıntıya düşmenize hiç gerek yok! Önemli olan konusunda uzman bir doktora ulaşıp bir an önce tedavinize başlamanızdır.

Güzel bacaklara sahip olmak hakkınız! Mutlaka konusunda uzman bir doktor ile görüşün. Sağlıklı günler diliyorum.

Güzel bacaklara sahip olmak hakkınız

arpanetmedya.com'a katkılarından dolayı teşekkürler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!