Evlenmemek için 6 önemli neden

Güncelleme Tarihi:

Evlenmemek için 6 önemli neden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 17:17

Evlenen bin, evlenmeyen bir pişman... Hangisini seçersiniz bilemeyiz. Ama sevgililiğin evlilikten daha iyi olduğunu gösteren 6 önerimiz var.

Haberin Devamı

1- BİRBİRİNİZİ SINIRLANDIRMANIZA GEREK YOK

Evlendiğiniz zaman bütçenizden tutun, telefonunuza, facebook şifrenize neredeyse hiçbir özel hayatınız kalmaz. Bunların özel kalmasını istemek her zaman eşinize sadakatsiz olduğunuz ya da her zaman alternatif arayışında olduğunuz anlamına gelmez.

Evlenmemek için 6 önemli neden

2- EŞİNİZİN TÜM FİNANSAL SORUNLARI SİZİN DE SORUNUNUZ OLMAZ

Evlendiğiniz zaman sadece onunla değil ailesiyle de evleniyorsun denir hani, siz buna bir de kredi kartlarını, ödemeleri, vergi borçlarını ekleyin. Ancak sevgiliyseniz bunları dert etmenize gerek yok.

Evlenmemek için 6 önemli neden

Haberin Devamı

3- AYRILIK ÇOK DAHA KOLAYDIR

Evliyseniz eşyalar, ev nasıl bölüşülecek, nasıl taşınılacak? O süreçte karşı tarafa nasıl davranılacak bunların hepsi muammadır. Ancak sevgiliyseniz sadece aşk acınızı yaşamak size düşer.

Evlenmemek için 6 önemli neden

4- HER KARAR İÇİN SAATLERCE DÜŞÜNMENİZE GEREK YOK

Bir araba alacaksınız, işinizi değiştireceksiniz, bir yere taşınacaksınız vs. Günlerce düşünmeniz lazım. İkiniz için de uygun mu? Çocukların okulunu etkiler mi? vs... Ama sevgiliyseniz bu kararda özgürsünüz. İstediniz ve yaptınız...

Evlenmemek için 6 önemli neden

5- TÜM SORUMLULUK BİR PARTNERE DÜŞMEZ

Her evliliğin acı ama gerçek olan bir tarafı vardır. Sorumluluğun çoğu hep tek tarafa düşer, ki bu genellikle kadındır. İşte sevgililiğin iyi bir tarafı daha, sadece kendi döküntünüzü toplasanız yeter.

6- SEVGİLİYSENİZ ARKADAŞLARINIZLA HALA İSTEDİĞİNİZ KADAR VAKİT GEÇİREBİLİRSİNİZ

Evliyken, kız arkadaşlarınızla istediğiniz gibi tatillere çıkmanız zor. Ancak sevgiliyken, istediğiniz gibi vakit geçirip, plan yapabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!