'Erkekler çocuk sahibi olmak istiyorsa bol giymeli'

Güncelleme Tarihi:

Erkekler çocuk sahibi olmak istiyorsa bol giymeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2015 01:15

Slip iç çamaşırı modeli keşfedileli 80 yıl oldu ama satışlara göre hala erkekler için birinci sırada. Uzmanlar ise slip iç çamaşarının o kadar da "seksi" olmadığını söylüyor ve uyarıyor, "Eğer erkekler iç çamaşırı giymezse daha çok çocuk sahibi olabilirler."

Haberin Devamı

Egzama ve mantar hastalığının bir kombinasyonundan meydana gelen interetrigo hastalğına da neden olan slip iç çamaşırları ciltte kızarıklık, kaşıntı ve bakteriye neden oluyor. Royal surrey County Hastanesi'nden Dr. Christopher Eden'e göre bunu önlemek için en önemli etkenlerden bir tanesi ise pamuklu, terletmeyen ve bol iç çamaşırları giymek. Çünkü slip çamaşırlar, testistlerin sıkışmasına ve terlemesine yol açıyor. Aynı şekilde dar pantalonlar da.

Erkekler çocuk sahibi olmak istiyorsa bol giymeli

Profesör Eden'a göre genellikle 20 ila 40 yaş arası erkekleri etkileyen ve bir türlü nedeni bulunamayan testis ağrılarına da aslında dar iç çamaşırları neden oluyor. Eden, ayrıca erkeklerin kısırlıktan korunmak istiyorlarsa dar pantalon ve iç çamaşırları yerine testislerini serin tutacak boxer türü iç çamaşırı giymeleri gerektiğini belirtiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!