Bikini vücudu egzersizleriyle yazı fit karşılayın

Güncelleme Tarihi:

Bikini vücudu egzersizleriyle yazı fit karşılayın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 14:18

Bikini mevsimi için geri sayım başladı... Her gün düzenli olarak yapacağınız bu egzersizlerle sahillerde göz kamaştırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Fit bir bikini vücuduna sahip olmak ve yazın keyfine varmak için spor salonlarına yazılıp, zorlu egzersiz programları uygulamanıza gerek yok. Düzenli olarak yapacağınız bikini egzersizleriyle bunu kolayca başarabilirsiniz!

Şınav Çekme Hareketi: Bikini vücudu için, mümkün olduğu kadar çok kası aynı anda çalıştıran hareketlerden ilki şınav çekme hareketi. Bunun için avuç içleriniz yere bakacak şekilde yüzüstü yere uzanın ve bileklerinizden destek alarak vücudunuzu yukarı doğru kaldırın. Daha sonra vücudunuzu yere indirin ve tekrar kalkın. Bu hareketi 15-20 kez tekrarlayın.

Bikini vücudu egzersizleriyle yazı fit karşılayın

Mekik Çekme Hareketi: Mekik çekme hareketi karın bölgenizdeki kasların çalışmasını ve böylece düz bir karna sahip olmanızı sağlar. Bu hareket için, sırtüstü yere uzanın ve ellerinizi ensenizin arkasında kenetleyin. Dizlerinizi yerden hafif yüksekte tutun ve bu pozisyonda vücudunuzu yukarı kaldırıp tekrar yere yatın. Bir süre sonra karın kaslarınız ağrımaya başlayacak; bu hareketiniz işe yarıyor demektir!

Haberin Devamı

Dağa Tırmanma Hareketi: Bu hareket için şınav pozisyonuna gelin ve üst gövdenizi hiç bükmeden sağ dizinizi karnınıza doğru çekin ve 2-3 saniye bu şekilde bekleyin. Aynı işlemi sol dizinizle de yapın. Her bir diziniz için 20’şer kez bu hareketi tekrarlayın.

Bikini vücudu egzersizleriyle yazı fit karşılayın

İp Atlamak: İp atlamak, vücudunuzdaki birçok kası çalıştırdığı ve çok fazla kalori harcamanızı sağlayacağı için bikini vücudu konusunda size en çok yardımcı olarak hareketlerden biridir.

Plank Hareketi: Plank hareketi için şınav pozisyonu alın ve daha sonra dirseklerinizi yere değdirip vücudunuzu ayak parmak uçlarınızı gererek kaldırın. Bu şekilde 30 saniye kadar bekleyin. Vücudunuzu bu harekete alıştırdıktan sonra, aynı hareketi bacaklarınızı indirip kaldırarak da yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bikini vücudu egzersizleriyle yazı fit karşılayın

Köprü Hareketi: Köprü hareketi karın, basen ve bacak kasları için oldukça faydalı bir harekettir. Bu hareket için düz ve sert bir zemine sırtüstü uzanın. Daha sonra dizlerinizi bükün ve vücudunuzun ağırlığını omuzlarınıza vererek, karın kaslarınızı sıkın ve basen bölgenizi yukarı doğru kaldırın. 3-4 saniye bu şekilde bekledikten sonra vücudunuzu yere bırakın ve tekrar kaldırın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!