En sıradışı anne

Güncelleme Tarihi:

En sıradışı anne
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 13:27

İngiltere’nin Lincolnshire bölgesindeki Boston kentinde yaşayan büyükanne Sharon Cutts, 55 yaşında üçüz bebek doğurarak ülkenin en yaşlı annesi ünvanını aldı. 40 yaşındaki erkek arkadaşından çocuk sahibi olmak için kredi çekip tüp bebek yaptıran Cutts, ayrıca hamileyken botoks yaptırdığını da itiraf etti.

Haberin Devamı

Hemşire olarak çalışan ve hali hazırda 4 yetişkin çocuk annesi olan Cutts Sun gazetesine verdiği röportajda “40 yaşındaki erkek arkadaşı Stuart Reynolds’dan çocuk sahibi olabilmek için 15 bin sterlin banka kredisi çekerek tüp bebek tedavisi gördüğünü” ve “hamile kalmayı başardığında büyük bir mutluluk yaşadığını“ söyledi.

En sıradışı anne


Hamilelik sürecinin oldukça problemli geçtiğini ve bebeklerinin sağlıklı bir şekilde dünyaya geleceğinden emin olmak için doğumdan önceki 11 hafta boyunca hastanede yattığını söyleyen Cutts “Tedavi sonrasında birden fazla çocuk sahibi olabileceğimi biliyordum çünkü tüp bebek tedavisini uygulayan doktor hamilelik şansımı artırmak için rahmime dört embriyo yerleştirmişti. Hamile kaldığım ortaya çıktıktan sonra gittiğimiz bir kontrolde doktorlar bize üç farklı kalp atışı duyduklarını söyledi. Stuart şoka girdi bense mutluluktan ağlamaya başladım” dedi. 

Haberin Devamı

HAMİLEYKEN BOTOKS YAPMIŞ 

Cutts Sun gazetesine verdiği röportajda hamileliği sırasında yüzüne Botoks enjekte ettiğini de itiraf etti.

Bir doktorun geçmişte kendisine Botoks enjeksiyonu yapmayı öğrettiğini söyleyen Cutts “Hastanede kaldığım 11 haftalık süre içinde kendime bir doz Botoks enjekte ettim. Ama gerçekten çok az, çünkü hamileyken böyle şeyler yapmamanız gerekiyor” dedi. 

En sıradışı anne



Cutts, “Bebekler dünyaya geldiğinde güzel görünmek istediği için böyle bir şey yaptığını” söyledi. 1 kg 800 gr ile 2 kg 200 gr arasında değişen ağırlıklarda 21 Mart’ta dünyaya gelen  Mason, Ryan ve Lily isimli üçüz bebeklerin Cutts ve Reynolds ile birlikte   sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. 

BAKMADAN GEÇME!