Safiye Soyman imaj tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Safiye Soyman imaj tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2008 00:00

Safiye Soyman, yeni imajı için sarı saçlarından vazgeçerek, ateş kızılı saçlara büründü.

SAFİYE SOYMAN FOTOĞRAFLARI

Türk sanat müziğinin ünlü ismi Safiye Soyman, yeni albüm öncesi imaj tazeledi. Soyman, bu imaj uğruna sarışınlıktan vazgeçip, saçlarını ateş kızılına boyattı. Daha önce de kızıl saç kullandığını ama hiç bu kadar cüretkar bir ton denemediği belirten sanatçı "Herkes hayatının belli bölümlerinde yenilenmeli. Kuaförüm beni 50’li yılların Hollywood yıldızlarına benzetti" dedi.
Yakında yeni bir albüm çıkarmaya hazırlanan Soyman, yeni imajı için sarı saçlarından vazgeçerek, ateş kızılı saçlara büründü. Yeni imajını ise Kuaför Yılmaz Kızıl ortaya çıkardı. Son zamanlarda sevgilisi Faik Öztürk’le birlikte gündemden hiç düşmeyen Safiye soyman, yeni saçlarıyla da çok konuşulacak gibi görünüyor. Daha önce kızıl saç

Safiye Soyman imaj tazeledi
kullandığını ama hiç bu kadar cüretkar bir renk denemediği söyleyen Soyman, "Her insan hayatının belli bölümlerinde yenilenmeli. Hele ki biz sanatçılar için bu olmazsa olmazdır. Ben de, yeni albüm hazırlıklarım devam ederken, sevenlerimin karşısına yeni bir imajla çıkmak istedim. Kuaförüm Yılmaz Kızıl da, beni 50’li yılların Hollywood yıldızlarına benzetti" dedi.

Ruhum yenilendi

Yeni imajıyla birlikte çektirdiği fotoğraflarda kullandığı tüm aksesuvarları Amerika'dan getirdiğini söyleyen Soyman, "Amerika'ya tatile gittiğim zaman, Hollywood yıldızlarının hayatlarını daha yakından inceleme fırsatı buldum. Onların kullandığı eşyaları, kıyafetleri ve aksesuvarları araştırdım. Bunların benzerlerini satın aldım. Kısmet bu güneymiş. Şimdi tüm bu eşyaları ve aksesuvarları, bu çekimler için kullandık. Hollywood'un en seksi kadınlarından biri olarak kabul edilen Rita Hayworth gibi oldum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!