Saçlara buhar güzelliği

Güncelleme Tarihi:

Saçlara buhar güzelliği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kış aylarında yağmur ve kirli havanın etkisiyle yıpranan saçlarınız için kuaförler buharla yapılan özel bakım kürleri öneriyorlar.

Saçların, güzelliğin en önemli unsurlarından biri olduğu reddedilmez bir gerçek. Bu yüzden Erenköy Tarak Kuaför'de yapılan saç şov'da hanımlara sağlıklı saçlarla ilgili önemli upuçları verildi.

Kuaför Erol, hanımlara ilk upucu olarak anneannelerimizden kalan, ‘‘Badem yağı, yumurta sarısı, limon ve zeytinyağı, sarmısak’’ gibi kürleri kesinlikle kullanmamalarını öğütledi. Bu bakımın saçtan su yoluyla kolaylıkla akıtıldığını ve hanımların bir sonuç almasının mümkün olmadığını söyleyen deneyimli kuaför, ‘‘Hanımlar ücretsiz olarak danışman kuaförlere gidip ne yapmaları gerektiğini sorarlarsa, bu kuaförler veya saç doktorları onlara rahatça yardımcı olabilir’’ diye konuştu.

6 haftada mucize

Şovda, buhar ve sıcaklık yoluyla yapılan bakım türleri gösterildi. Sıcaklıkla yapılan bakımda deniz suyu, fön klor gibi dış etkenlerden yıpranan taranamayacak duruma gelen saçı, güçlendirdiklerini söyleyen kuaför Erol, saçı altı hafta içinde sağlıklı bir görünüme kavuşturduklarını belirtti. Boyadan yıpranan saçlar için buhar denilen yöntem uygulanırken banyodan sonra saçtaki elektriklenme rahat taranamama ve şekil vermedeki sorunlar önleniyor. Yine bu yöntemle 6 haftada olumlu bir sonuç alabilen hanımlar, daha sonra kendilerine verilen bakım ürünlerini kullanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!