Sinan Çetin’in oğlu 21 Nisan'da hakim karşısına çıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

Sinan Çetin’in oğlu 21 Nisanda hakim karşısına çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 16:23

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in Beşiktaş’ta yaptığı trafik kazasında 1 polis memuru şehit olmuştu. İstanbul 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi Rüzgar Çetin hakkında hazırlanan iddianameyi kabul etti. Rüzgar Çetin'in yargılanacağı İlk duruşma 21 Nisan'da yapılacak.

Haberin Devamı

İstanbul 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi, Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in tutuklu olan Beşiktaş'ta bir polis memurunun şehit olduğu, bir polis memurunun da yaralandığı trafik kazasına ilişkin hazırlanan iddianame üzerinde incelemesini tamamladı.

İddianameyi kabul eden İstanbul 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi, tensip kararında Rüzgar Çetin'in tutukluluk halinin devamına karar verildi. İlk duruşmanın ise 21 Nisan'da görülmesine mahkemece karar verildi.

İddianamede Rüzgar Çetin'in ifadesine de yer verildi. Rüzgar Çetin iddianamedeki ifadesinde, yemekte 2 kadeh alkollü meyve kokteyli içtiğini, bilincinin yerinde olduğunu ve kendini yönlendirebildiğini söylediği kaydedilmişti. Rüzgar Çetin'in 50-60 kilometre hızla seyir ettiğini, önündeki aracı sollamak istediğini ve orta şeride geçtiğini, yerlerin kuru olmadığını aracın kaydığını ve kontrolden çıktığını söylediği ifade edilmişti.

Haberin Devamı

22 YIL 6 AY HAPSİ İSTENİYOR 

Rüzgar Çetin'in iddianamede 0.90 promil alkollü olduğu ifade edilerek “Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına neden olmak” suçlarından dolayı 3 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep ediliyor.

BAKMADAN GEÇME!