Ruh hallerine uygun hediyeler

Güncelleme Tarihi:

Ruh hallerine uygun hediyeler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Firmalar en özel promosyonlarını hazırlamış; dükkanlar pazar günü de kapanmayacakmış; çiçekçiler en tazesinde, en farklı buketin hazırlığında. Sebebine gelince: Malumunuz 20. yüzyılın son anneler gününe iki gün kaldı.

Sadece ve sadece o güne özel

Hiçbir özel günü unutmayan Swatch, Anneler Günü için özel bir model hazırladı: Dear Mum (Türkçesiyle Sevgili Anneciğim)

Şimdi efendim bu saatin kremsi beyaz renkte kayışının üzerine minik kırmızı kalpler konulmuş. Kadrana da dünyadaki tük annelere yönelik bir mesaj: ‘‘Sevgili anneciğim, sana teşekkür etmenin zamanı geldi.! Tabii ki bu çok özel armağanın özel tasarımlı zarf şeklinde bir de ambalajı var.

Pratik kadın

Bazı anneler çok pratiktir. Onların çocukları da dolayısıyla pratik olurlar. İşte bu pratikliğe uygun çözüm Beymen'den geliyor: Şimdi siz bugün gidip Beymen Studio veya Beymen kadın koleksiyonlarından pantalon-ceket, etek-ceket ve elbise-ceket alırsanız yanında bir de eşarp hediye edildiğini göreceksiniz. Eşarbı annenize vereceksiniz. Sonra Beymen'in kozmetik reyonuna uğrayıp bugüne özel %20 indirimden yararlanıp parfüm alacaksınız.

Gözlük takıntısı

Hediyesi alınacak bu çok özel annenin gözlük takıntısı olabilir. Ona bu özel günü hep anımtacak bir gözlük almak ‘‘çok hoş’’ tanımına girebilir. Bu bağlamda, Gözlükevi, annesini bir gözlük ile sevindirmek isteyenler için üzerinde ‘‘Canım Anneme’’ yazılı gümüş gözlük kılıfları hazırlatmış. Jean-Paul Gaultier, Guess, Ray-Ban, Versace, Yamamoto, Vanni, Ferre, Gucci, Burberrys, Naf Naf gibi seçkin markalardan seçtiğiniz gözlüğü, ücretsiz olarak verilecek bu çok özel kılıfla birlikte hediye edebilmeniz mümkün olacakmış. (Meraklısı internetten bilgi alabilir: (http://shop.superonline.com/gozlukevi/)

Farklılık arayışı

Derishow bünyesinde açılan ‘‘Mekansal Tasarımlar Bölümü’’ Mimarca'dan Derishow dostları için özel olarak tasarlanmış bir anneler günü armağanı sunuyor: ‘‘Kalp tabaklı Türk kahvesi fincanı’’ Gümüş ve altın metal tabaklı olarak tasarlanan fincanlar, bugünün yeni değerleri ile geleneksel keyifleri biraraya getirmeyi hedefliyor.

Aksesuar merakı

Annenin doğal yapısında yoğun bir aksesuar merakı olabilir. Ayakkabı, çanta, gümüş, takı, saat, gözlük veya koku gibi. Hatta sadeliği tercih eden ‘‘günün kadını’’ çizgisini de yakında takip ediyordur. O vakit Calvin Klein mağazlarına bir uğramakta ve geniş ürün yelpazesinden yararlanmakta yarar var.

Makyaj kadına yakışır

İşte makyaj detayları seven anne için Revlon'un bahar koleksiyonundan seçenekler: Gözler için Iced Mocha far, ardından göz kapağından kaşlara doğru Sandbar far. (Koyu nötr gölgeler ve kahverengi göz kalemi ile fırtınalı gözler alev alev görünüyormuş. Tanıtım metninde öyle yazıyor...) Son derece doğal görünen dudaklar için renk vermeden önce Spice dudak kalemi. Parıltı içinse dudakların ortasına Bronze Face Shimmer...



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!