Ronaldo donu geldi beyler!

Güncelleme Tarihi:

Ronaldo donu geldi beyler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2014 01:01

Daha evvel Türk erkeklerini pantolonun içinde toplanıp duran Arap Kadri donlarından kurtaracaklarını söylemişlerdi, yaptılar.

Haberin Devamı

Selga şimdi de tüm dünyada üç ay önce lanse edilen ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun iç çamaşırı ve çorap koleksiyonu CR7’yi Türkiye’ye getiriyor. Üstelik dünyanın 20 ülkesinde satılan markanın etiketinde ‘Made in Turkey’ yazıyor

CR7 Underwear&Socks markası iki güçlü ve başarılı erkeğin işbirliğiyle ortaya çıkmış. Projenin esas adamı 18 yaşından beri profesyonel futbol oynayan, bugün Real Madrid forması giyen, Messi’nin rakibi, Twitter’da 85 milyon takipçisi olan dünyaca ünlü futbolcu Christiano Ronaldo (29). İkinci adamıysa iç giyim tasarımı konusunda bir efsane: Donna Karan, Marc by Marc Jacobs ve Armani Exchange markalarının iç çamaşırı tasarımcısı, 2010’da yılın erkek giyim tasarımcısı ödülünü alan Richard Chai.
Bu iki isim 74 yıllık iç giyim üreticisi Danimarkalı JBS’nin teklifiyle bir araya geldi. İki yıl önce yeni bir marka yaratmaya karar veren JBS yeni markasının lansmanını kasım ayında Madrid’de yaptı. Kısa sürede dünyanın 20 ülkesinde satılmaya başlanan CR7 iç çamaşırı ve çoraplarının Türkiye’ye giriş hikâyesini Selga Underwear’in sahibi Aykut Uğur anlatıyor: “Danimarkalı JBS ile 17 seneden beri stratejik partnerlik yapıyoruz. Üretimlerinin büyük çoğunluğu Türkiye’de. Christiano Ronaldo markasını da bizim üretmemizi
istediler, seve seve kabul
ettik. Üretimin dışında
Türkiye ve Türk Cumhuriyetler haklarını da biz aldık.”

İZ YAPMASIN DİYE G-STRING GİYEN TÜRK ERKEK ÇOK

Koleksiyon dört ana bölümden oluşuyor: Birincisi Türkiye’de Harvey Nichols gibi mağazalarda satılacak lüks parçalar. İkincisiyse renkleri ve tasarımlarıyla fark edilen ‘fashion’ ürünleri. Bunlar da yine lüks çok katlı mağazalarda ve Boyner, Sportive gibi perakendecilerde satılacak. Üçüncü ve dördüncü bölüm daha temel ürünleri, çorapları ve erkek çocuk tasarımlarını içeriyor. Bunları da karma ürünler satan cadde mağazalarında bulabileceğiz.
Tüm dünyada ciddi talep gören, hatta rakibi David Beckham’ın koleksiyonuna fark atan Ronaldo iç çamaşırlarını Türkiye’de kimlerin giyeceğine gelince… Aykut Bey hedef kitlesini bakın nasıl anlatıyor:
“Son 10 yılda Türk erkeğinin iç giyim alışkanlıkları çok değişti. Artık pantolonundan iz yapmasın diye g-string giyen erkeklerimiz bile var. Ronaldo koleksiyonunu çok beğeneceklerini düşünüyorum. Türk erkeğini ‘Arap Kadri donu’, ‘baba donu’ ya da ‘pazar donu’ diye tabir edilen beyaz dondan kurtardığımız için mutluyum. Şimdi sıra
Ronaldo donunu giydirmekte.”

Haberin Devamı

Photoshop yok, yağ var

Haberin Devamı

Koleksiyonun fotoğraf çekimi Madrid’de iki günde gerçekleşmiş. Bu fotoğrafların hiçbirinde photoshop yok, Ronaldo’nun
kusursuz vücudu çekim öncesi hafifçe yağlanmış o kadar.

Kusursuz vücuduna dair rivayetler

Günlük antrenman rutini 3 saat. Bu üç saatte belirli aralıklarla tekrarlanan 25 dakikalık koşu seansları yapıyor. Top kontrol ve teknik şut genelinde özel bir antrenman programı uyguluyor. Takım arkadaşlarıyla çalışıyor. Son olarak kas açma ve germe amaçlı spor salonuna gidiyor.

Karın bölgesi için ayrıca mesai harcıyor. Maç sırasında tüm hareketleri destekleyen ve performansı arttıran karın kasları ciddi bir çalışma sonucu gelişiyor. Cristiano Ronaldo kas yapabilmek için her gün televizyon izlerken 3 binden fazla mekik çekiyor.

Haberin Devamı

İspanya’nın önde gelen gazetesi El Mundo’ya göreyse CR7’nin La Finca’daki evinin içine özel olarak yaptırdığı -200 derecelik buz odası.
45 bin Euro’ya mal edilen bu odaya haftada bir kez giren Ronaldo, kriyoterapi denilen bir yöntem uyguluyor. Odanın içinde yaklaşık 2-3 dakika kalan ünlü yıldız böylece kendini hep formda tutuyor ve vücudu zindeliğine zindelik katıyor.

Ne yediğine gelince... 8 saatlik sağlıklı bir uykunun ardından bol proteinli kahvaltıyla başlıyor güne. Yumurta ve süt mutlaka tüketiyor. CR7 de bu öğüne oldukça fazla önem gösteriyor. Öğle yemeğinde genellikle makarna, salata ve tavuk yiyor. Ara öğün tercihi tuna roll. Akşam yemeğindeyse et, yeşil fasulye, pirinç ve meyve tatlılarını tercih ediyor.
Ronaldo’nun her gün televizyon karşısında 3 binden fazla mekik çektiğini biliyor muydunuz?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!