Rock’n Coke’a coşkulu veda

Güncelleme Tarihi:

Rock’n Coke’a coşkulu veda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2013 01:34

Türkiye’nin en büyük açık hava müzik etkinliği Rock’n Coke sona erdi. Festivalin kapanışını İngiliz gruplar Jamiroquai ve The Prodigy yaptı.

Haberin Devamı

HEZARFEN Havaalanı’nda geçtiğimiz cuma günü başlayan açık hava müzik etkinliği Rock’n Coke, pazar akşamı sona erdi. Finale Selah Sue, Ellie Goulding, Jamiroquai ve The Prodigy imza attı. Konserinde sık sık “Yeniden burada olmak muhteşem” diyen Jamiroquai grubunun solisti Jay Kay, 1,5 saatlik konser boyunca “Feels Just Like It Should”, “Cosmic Girl”, “Love Foolosophy” ve “Deeper Underground” gibi hitlerini seslendirdi. Hayranlarının “Seni seviyoruz” sözlerine “Ben de, ben de” diye yanıt veren Jay Kay, coşkulu sahne şovuyla sevenlerini ‘funk’a doyurdu. Jamiroquai konseri sırasında, festivalin Coca-Cola Zero Sahnesi’nde İngilizlerin Brit ödüllü yıldızı Ellie Goulding vardı. Son dönemde İngiliz Prensi William ve eşi Kate Middleton ile kurduğu yakın dostlukla gündeme gelen Goulding, mikrofonu Selah Sue’dan devraldı, soprano sesi ve elektronik müzik yorumuyla müzikseverlere sıra dışı bir festival deneyimi yaşattı. Festivalin son yıldızı ise daha önce de ülkemize gelen The Prodigy oldu. İstanbullu sevenlerini gecenin 03.00’üne kadar dans ettiren İngiliz grup, etkileyici performansıyla Rock’n Coke’a nokta koydu.

* Rock’n Coke’un merakla beklenen yıldızlarından Selah Sue, final gecesinde verdiği konserle beklentileri boşa çıkarmadı. Vokal tekniği Lauryn Hill, Erykah Badu ve Amy Winehouse ile kıyaslanan Belçikalı şarkıcı, konserinde soul, reggae ve R&B müziğin en güzel örneklerini sundu.

* Gezi Parkı protestolarına destek veren Jamiroquai solisti Jay Kay, konserini “Özgürlüğünüz için savaşın, doğrularınız için savaşın” sözleriyle noktaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!