Reza, Ebru’yu elimden aldı

Güncelleme Tarihi:

Reza, Ebru’yu elimden aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2012 03:00

Serdar Ortaç, önceki akşam Günay Restoran’da sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı ile kendisini dinlemeye eşi Reza Zarrab’la gelen eski dostu Ebru Gündeş arasında gece boyunca ilginç diyaloglar yaşandı.

Haberin Devamı

GECEDEN FOTOĞRAFLAR

Serdar Ortaç, önceki akşam sevenleriyle Günay Restoran’da buluştu. “10 yıl aradan sonra ilk kez İstanbul’da sahneye çıkıyorum. Bu gece şarkılarımı 40 yaşında bir gencin enerjisiyle söyleyeceğim” diyerek programa başlayan şarkıcı, gece boyunca enerjisini korudu. Dansçılarıyla birlikte yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Ortaç’ı dinlemeye gelenler arasında eski dostu Ebru Gündeş ile eşi Rezza Zarrab da vardı. Ortaç, tam sahnenin karşısındaki locada oturan ikiliye sık sık laf attı. İlk şarkısını bitirdikten sonra “Ebru Gündeş o kadar bakımlı ve güzel görünüyor ki... Annelik yaramış” diyen şarkıcı, sonra cezaevi günlerinden örnek vererek dostluklarının ne kadar özel olduğunu açıkladı, şakayla karışık da Zarrab’a yüklendi: “Ben onu 1993 yılında, ilk defa şarkı söylemek için sahneye çıktığımda tanıdım. Hapse düştüğümde de Ankara-Mamak’ta ziyaretime ilk gelen Ebru’ydu. Ama sonra Reza Zarrab çıktı ortaya ve Ebru’yu elimden aldı! Onu hiç tanımıyordum. ‘İnşallah tanıdığımda severim’ dedim. Öyle de oldu. Çok kafa dengi, dünya tatlısı biri çıktı.”

Haberin Devamı

EBRU GÜNDEŞ - REZA ZARRAB FOTOĞRAFLARI

EBRU GÜNDEŞ EŞİ İÇİN SÖYLEDİ

“Bilsem ki”ye sıra gelince, “Bugüne kadar yazdığım en güzel şarkı” deyip Gündeş-Zarrab çiftinin masasına yönelen Serdar Ortaç, şarkıyı eski dostuyla birlikte seslendirdi. Devamında “Şimdi sıra Reza’nın en sevdiği şarkıda” deyip mikrofonu Ebru Gündeş’e bıraktı. Gündeş de “Dertler Benim Olsun”u eşinin gözlerinin içine bakarak okudu.

NE İSTİYORSUN EVLİLİĞİMDEN!   

Ebu Gündeş, masadan ayrılıp sahneye döner dönmez “18 yıl sonra beni bıraktın. Artık evlendin, hiçbir şeye ihtiyacın yok. Tek isteğim beni o eski havalardan mahrum bırakmaman... Gel sahneye, bize bir şarkı söyle” diyen Serdar Ortaç’ın bu ricasını da kırmadı.Sahneye çıkıp “Ne istiyorsun benim evliliğimden” diye soran ve “Eşinle, çocuğunuzla birlikte çok mutlu olmanızı istiyorum” yanıtını alan Gündeş, finali “Ben İnsan Değil miyim” şarkısıyla yaptı.   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!