Reklamda da oynadı diziyle şöhret oldu

Güncelleme Tarihi:

Reklamda da oynadı diziyle şöhret oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2011 03:00

Reklam filmlerinde oynarken bile hayran kitlesi edinmeyi başaran Müge Boz’un yıldızı, “Şüphe” dizisindeki striptiz sahnesiyle parladı.

Haberin Devamı

BU STRİPTİZ SAHNESİ ÇOK KONUŞULDU - WEB TV

MÜGE BOZ FOTOĞRAFLARI   

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi “Şüphe”, 5 Ocak’ta ekrana gelmeye başladı. Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu, Serkan Altunorak, Burcu Kutluk ve Burhan Öçal gibi ünlü isimleri kadrosunda bulundurmasına rağmen, dizinin ilk bölümüne damgasını vuran sürpriz bir isim oldu: Müge Boz...
 
STRİPTİZ SAHNESİYLE GÜNDEMDE      

Dizide Kutlu ailesinin şımarık kızı Meltem’i canlandıran Müge Boz, bir gece kulübünde verdiği partide, girdiği iddiayı kazanmak için striptiz yaptı. İlgi çeken o görüntüler, dizinin hemen ardından internette de paylaşılmaya başlandı.

MASUM GÜZELLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

Masum güzelliğiyle dikkat çeken Boz, aslında uzun zamandır karşımızdaydı. Onu bugüne kadar başta Turkcell, Arçelik ve Nescafe’nin reklamları olmak üzere birçok reklam filminde izledik.

KAMERA ARKASINDA DA ÇALIŞTI

Müge Boz’un oyunculuğa adım attığı ilk dizi de “Şüphe” değil. Genç oyuncu, daha önce “Melekler Korusun” adlı dizinin ilk bölümlerinde rol aldı. Kamera arkası deneyimi de olan Boz, 2006-2008 yılları arasında çeşitli dizi, klip, reklam ve belgesel çekimlerinde prodüksiyon ve reji asistanlığı yaptı.

Haberin Devamı

Yüzmeyi seviyor yoga yapıyor

Müge Boz, 2002 yılında İzmir Atatürk Lisesi’nden ikincilikle mezun oldu. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema TV Bölümü’nü kazandı. Televizyon, halkla ilişkiler, reklamcılık ve fotoğrafçılık alanlarında yurtdışında da eğitim aldı. Lise yıllarında dans ve piyano ile ilgilenen Boz’un hobileri arasında yüzme, tenis, paten, voleybol ve yoga var.

Meltem nasıl biri?

Müge Boz, “Şüphe”de 1987 doğumlu Meltem Kutlu’yu canlandırıyor. Meltem, Sedat Kutlu’nun şüpheli bir kazada ölen oğlu Akın’ın tek kızı. 10 yaşındayken annesini ve babasını kaybettiği için onu dedesi ve Cavidan Hanım büyütüyor. Ancak bu aşırı ilgi yüzünden çok şımarık bir genç kız haline geliyor. 18’ini doldurduktan sonra onu zapt edebilmek daha da güçleşiyor. Yaptıklarıyla Kutlu ailesinin fertlerini çok zor durumda bırakıyor.
  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!