Rap’in trans hali

Güncelleme Tarihi:

Rap’in trans hali
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2012 00:00

Mykki Blanco, Nicki Da B, House Of Ladosha, Le1f, Cakes Da Killa... Ortak noktaları gay, transseksüel, travesti ama mutlaka da rap’çi olmaları

Haberin Devamı

17 yaşında prodüktörlüğe başladı
LE1F (23)
New York gece hayatının önemli isimlerinden Le1f’in (Khalif Diouf) en hit şarkısı ‘Wut’u Youtube’da 600 bine yakın kişi izledi. 17 yaşında, rapçi Das Racist’in single’ının yapımcısydı. ‘Tree House’ albümünü kaydetti.

Agresiflikte Tupac’la yarışıyor
House da Ladosha (27)
Bu ikilinin ‘Paris Chainsaw Mascara’ adlı kayıtları çok ilgi gördü. Rap’in önemli isimlerinden Tupac Shakur’dan ve de Lil’ Kim ve Foxy Brown’dan da etkileniyorlar. İkili agresifliklerini alter-egolarının içinde hep var olduğunu söylüyor.

Punk ve Hip-Hop’un birleşimi
Mykki Blanco (26)
Michael David Quattlebaum Jr. ismiyle doğsa da yıllarca içinde büyüttüğü alter-ego’su Mykki Blanco sonunda açığa çıktı. Tarzı, kıyafeti, ilginç klipleriyle dikkat çekti. Hip-Hop, punk ve glam-rock’tan etkileniyor.  ‘Mykki Blanco & the Mutant Angels’ ve ‘Cosmic Angel’ albümleri ilgi gördü.

Haberin Devamı

En riskli sözler onun
Cakes da Killa (21)
İlk karışık kaydında “Herhangi bir gay” denmesin diye çok çalışan Cakes Da Killa kendini kanıtladı. Sert sözleri ve 1990’ların hip-hop ritimlerini kullandığı müziğinin yanında fazlasıyla düzenli biri. Montclair Eyalet Üniversitesi’nde okuyan Cakes Da Killa’ın (Rashard Bradshaw) Easy Bake Oven Vol: 1 adlı EP’si var.

Konsol oyunları delisi şirin gay
Nicki da B (22)
New Orleans’lı rapçi, ilk albümü ‘Please Don’t Forget Da B’yi 2011’in sonunda yayınladı. Beyonce’nin alter-ego’su Sasha Fierce’i örnek alıyor. Kendini evden çıkmadan konsol oyunları oynayan şirin, sakin, gay bir tip olarak betimliyor.

Youtube’da parladı
Big Dipper (27)
Youtube’daki ‘Drip Drop’ ve ‘Summertime Realness’ single’larıyla parladı. Diğer isimlere nazaran hayatı biraz daha ti’ye alıyor. Gerçek adını açıklamayan rapçi, Chicago’nun gaybar ve kulüplerinde ilgi görüyor. Sahne şovlarını da Britney Spears’ınkilere benzetiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!