Radyo gecesi

Güncelleme Tarihi:

Radyo gecesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Doğan Radyo Grubu bünyesine eklenen Radyo Moda'nın tanıtımı, önceki gece Hilton Convention'da düzenlenen özel bir davetle yapıldı.

 Geceden fotoğraflar için tıklayın

Güneri Civaoğlu, Nihat Doğan, Burak Kut, Kutsi, Erol Köse, Tuğba Özerk, Pınar Aylin gibi birçok ünlü simanın katıldığı davete Demet Akalın da şarkılarıyla renk kattı.
Doğan Radyo Grubu bünyesine eklenen Radyo Moda'nın tanıtımı önceki gece Hilton Convention'da düzenlenen özel bir davetle yapıldı. Bünyesinde Radyo D, CNN Türk Radyosu ve SlowTürk radyoları da bulunan Doğan Radyo Grubu'nun Başkanı Sezgin Onat'ın ev sahipliğini yaptığı davete, Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı'nın yanı sıra Güneri Civaoğlu, Nihat Doğan, Burak Kut, Kutsi, Erol Köse, Tuğba Özerk, Pınar Aylin, Şahin Özer, Sinemis Candemir, Berk Oktay, Melike Öcal gibi iş, sanat ve magazin dünyasının tanınmış isimleri katıldı.
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu üstlendiği davette, tanıtım konuşmalarının ardından pop müziğin sevilen sesleri Demet Akalın ve Ferhat Göçer sahne alarak konuklara keyifli anlar yaşattı. Bu özel gecenin finalini ise süper star Ajda Pekkan yaptı. Performansıyla büyük beğeni toplayan Pekkan, geç saatlere kadar sahnede kaldı. "Bu radyo çok moda" sloganıyla yayın hayatına başlayan Radyo Moda 96.8 frekansında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!