Radar Live, Manson’dan önce ısındı

Güncelleme Tarihi:

Radar Live, Manson’dan önce ısındı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 00:00

29 Haziran’da İstanbul Solar Beach’te başlayan Radar Live Müzik Festivali, bugün sona eriyor. Festivalin kapanışını Marilyn Manson yapacak.

Alternatif müzikseverleri bir araya toplayan festivalin birinci gününde Duman’ın yerine Mor ve Ötesi grubu sahne aldı. Duman’ın fazla para istediği için konsere çıkmaktan son anda vazgeçtiği iddia edildi. İkinci günde 10 bin kişinin katılımıyla Fuat, Replikas, Beirut, Nouvelle Vague, The Magic Numbers, The Rapture ve James sahnedeydi.

Açılış gününde katılımcıların organizasyondaki teknik aksaklıklardan dolayı yaşadığı, alana giriş, yemek ve kart sıkıntıları ikinci gün tamamen çözülünce, kampta kalan izleyiciler festival havasına iyice girdiler. Havanın kapalı olması ilk gün festivalcileri üzse de, güneşin yüzünü göstermesiyle sahillerde renkli görüntüler yaşandı.

İkinci gün, ana sahnede çıkan ’Rapüstad’ Fuat izleyenleri dünya barışı için harekete geçmeye davet ederken, DandadaDan ve Easy Star All Stars grupları sahnedeki enerjileriyle katılımcıları coşturdu. Gündüz sahne alan Replikas ve Beirut müzikleriyle katılımcıları iyice coştururken, Replikas ve Fuat’ın düeti de ilgi gördü. Festivalin line-up’ı 1981 senesinde kurulan Manchester’lı ünlü grup James, orijinal kadrosuyla sahnedeydi. ’Tekrar geleceğiz’ diyen grup elemanları, sahnede olmalarını sağlayanlara teşekkür ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!