İlker Kaleli Poyraz Karayel şarkılarından albüm çıkarıyor!

Güncelleme Tarihi:

İlker Kaleli Poyraz Karayel şarkılarından albüm çıkarıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 14:27

Çocukluk yıllarında rock star olma hayali olan İlker Kaleli’nin bu hayali gerçek oluyor. İlker Kaleli’nin Poyraz Karayel dizisinde seslendirdiği şarkılar bir albümde toplanıyor. İlker Kaleli şu an albüm heyecanı yaşıyor.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan milyonların severek izlediği Poyraz Karayel dizisinin baş rol oyuncusu İlker Kaleli, çocukluk hayalini gerçekleştirecek. Kaleli, şimdilerde albüm çıkarmaya hazırlanıyor. Yakında DMC etiketi ile piyasaya sürülecek olan albümün ismi “Poyraz Karayel Şarkıları” olacak. Albümde İlker Kaleli'nin Poyraz Karayel dizisinde seslendirdiği şarkılar yer alacak.

İlker Kaleli'nin albümünde yer alacak şarkılar ise, Müslüm Gürses'in Unutamadım, Ayşegül Aldinç'in Sorma Ne Haldeyim, Can Bonomo'nun Doktor Hikayem Bitmedi, Duman'ın Elleri Ellerime ve yine Duman'ın Aman Aman. Bu şarkılar, İlker Kaleli tarafından Poyraz Karayel dizisinde seslendirildi.

İlker Kaleli bir röportajında, “Çocukluğumda müzisyen olmayı istiyordum. Nirvana ve Kurt Cobain hayranıydım. 13 yaşında gitar çalmaya başladım. Hayalim, rock star olmaktı. Nirvana sözlerini Türkçe'ye çevire çevire İngilize'yi söktüm. Ortaokulda bir grup kurdum, bir kaç konser de verdim.” diye konuşmuştu. Şimdi ise çocukluk hayalini gerçekleştirerek albüm çıkarmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İlker Kaleli Poyraz Karayel şarkılarından albüm çıkarıyor

İlker Kaleli kimdir?

İlker Kaleli, 11 Mayıs 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu ve ardından oyunculuk eğitimi de aldı. Bir çok dizide ve bir filmde rol aldı. Şu an Poyraz Karayel dizisinde baş rol oyuncusu.

BAKMADAN GEÇME!