Poyraz Karayel dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında şok!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında şok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 11:12

Poyraz Karayel bu hafta da nefes kesen bir bölümle izleyenlerinin karşısına çıkacak. Ayşegül'ün vurulmasında Sadreddin'in parmağının olmasının öğrenilmesinin ardından Poyraz ve Ayşegül'ün arası düzelecek mi? İşte Poyraz Karayel'de bu hafta yaşanacaklar.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında büyük gerilim devam ediyor... Bahri Baba, Ayşegül'ü Sadreddin'in vurduğunu öğreniyor. Poyraz Karayel hayranları şimdi bu sorunun yanıtını merak ediyor. Bahri Umman, Sadreddin'i ne yapacak. İşte Poyraz Karayel 55.bölümde yaşanacaklar...

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahri, Ayşegül’ün vurulması üzerine kanlı kararlar alır. Bu kararlar yüzünden Poyraz’ın Bahri uğruna büyük bir fedakarlıkta bulunması gerekir.

Sadreddin Ayşegül yüzünden büyük bir vicdan azabı içindedir. Tüm olanları Begüm’e anlatır. Begüm bu olayın sorumlusunun Sadreddin olduğunun anlaşılmaması için kurnazca bir plan yapar. Fakat, Sadreddin’le tüm konuşmalarını Sinan çoktan duymuştur bile.

Sinan Ayşegül’ü vurduranın Sadreddin olduğunu babasına söyleyecek midir? Neşet ise Ayşegül’ün vurulmasıyla ne kadar kahrolmuş olsa da bunu da kendini fırsata çevirmenin bir yolunu bulur. Neşet’in planını bu sefer Poyraz bozabilecek midir?

Haberin Devamı

 POYRAZ KARAYEL 55. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!