Poyraz Karayel 51. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor - İzle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 51. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 13:00

Reyting listesinin zirvedeki dizisi Poyraz Karayel 51. bölümü ile ekranlara gelecek. Poyraz Karayel'in yarın akşam yayınlanacak bölümünde hayranlarını şoke edecek bir gelişme yaşanacak. Bahri Umman ondan saklanan gerçeği öğrenecektir. İşte Poyraz Karayel'de yarın akşam yaşanacaklar.

Haberin Devamı

İzleyenlerin soluksuz izlediği dizi Poyrz Karayel bu hafta da bomba gibi bir bölümle geliyor.İyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı "Poyraz Karayel"in yeni bölümünde Bahri Umman, Adil Topal'dan kurtulmanın huzurunu yaşayamadan bir şok daha yaşar. Sadreddin ve Songül'ün sırrını öğrenmesi, onu bir kez daha yıkar. Torununun babasının Sadreddin olmadığını öğrenen Bahri Umman, oğluna tokat atar. Bu gelişme ile birlikte gizli kalmış duygular da açığa çıkar. Baba-oğul arasında ipler kopma noktasına gelirken; Sadreddin ve Poyraz arasında da tansiyon yükselir. Yaşanan olaylar en çok Ayşegül'ü rahatsız eder. Çünkü abisi ve Poyraz arasında bir rekabet olmasını istememektedir.


POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Bahri'lerin eline düşen Adil yolun sonuna gelmiştir. Bahri, Adil’i en korktuğu şekilde öldürmeye karar verir; canlı canlı toprağa gömerek... 
Ama bu Adil için gerçekten bir son olacak mıdır? 
Poyraz ve Ayşegül nihayet normal bir hayata dönüyor olmanın mutluluğu içindedir. Fakat çok romantik başlayan geceleri hastanede biter, üstelik hastanede hiç beklenmedikleri kişilerle karşılaşacaklardır. Neşet ise herkesten gizlediği planında adım adım ilerlemeye devam eder. Planının şimdiki aşamasında hedefindeki isim Sadreddin’dir... Peki planının asıl amacı nedir? 

Haberin Devamı


Kanal D'de çarşamba akşamları yayınlanan 'Poyraz Karayel' dizisinde Adil Topal karakteri öldü, usta oyuncu Macit Koper diziden ayrıldı.Poyraz Karayel’in dün akşam yayınlanan 50. bölümünde Bahri Umman’ın eline düşen Adil Topal, diri diri toprağa gömülerek öldürüldü. Diziye geçtimiz aylarda katılan usta oyuncu Macit Koper de canlandırdığı Adil Topal karakterinin ölmesiyle diziye veda etmiş oldu. Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı "Poyraz Karayel"in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır. Bütün aşkların imkansız, bütün dostlukların zorlu, bütün düşmanlıkların acımasız yaşandığı Poyraz Karayel, sıradışı karakterleri, kara mizahı ve hareketli kurgusuyla, izleyicilerini Kanal Dekranlarına bağlayacak.

 

BAKMADAN GEÇME!