Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanı şaşırtıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanı şaşırtıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 22:00

Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanı herkesi şaşırtan görüntülerle yayınlandı. Kanal D'nin fenomen mafya dizisi Poyraz Karayel'in son bölümünde Adil Topal'ın Salih'i öldürtmesi işleri daha da karıştırdı. Geceye ise Sefer'in arabasıyla uçurumdan uçması damgasını vurdu. Şimdi seyirciler 'Sefer öldü mü?' diye merak içindeler. Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanı haberimizde.

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının aksiyon, romantik türünün en iyi örneklerinden biri olan Poyraz Karayel, her zaman olduğu gibi büyük sürprizlerle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Başrollerini Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu gibi başarılı isimlerin paylaştığı sevilen dizi her hafta olduğu gibi bu haftaki bölümünde de sevenlerine nefes kesen dakikalar yaşattı.

Bu akşam 46. bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan Poyraz Karayel’in bir sonraki bölümü izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Poyraz Karayel 47. yeni bölüm fragmanı izle

Poyraz Karayel son bölümde yaşananları merak edenler için işte dizinin son bölüm özeti:

Poyraz Karayel son bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel’in yeni bölümü için heyecan dorukta! Geçtiğimiz saatlerde seyirci ile buluşan son bölümde bakalım neler yaşandı?

Salih'in ölümü Poyraz'ı sarsmıştır. İçinde bu zor durumdan kurtularak yaşananları Ayşegül'e anlatmaya cesaret edemez. Çıkmazın için girmiştir.

Aslı ise bu cinayetten Poyraz’ı sorumlu tutar. Olanları Ayşegül’e anlatır. Ancak Ayşegül hiç beklenmedik bir davranış sergiler.

Adil’in Şimdi ki hedefi Sefer ve Sema!

Kendisine doğrultulan silah karşısında korkuya kapılan Meltem, canını kurtarmak için Adil Topal’ın kızı olduğunu itiraf eder. Babası ile ilk kez karşı karşıya gelmiştir.

Ancak orada yalnız Meltem yoktur. Meltem’i takip ederek oraya Bahri’ler de gelmiştir. Adil’in çiftliğine baskın yaparlar. Bu olay Adil’in geçmişte yaşadığı korkular ve gerçeklerle yüzleşmesine neden olacaktır.

Adil'in şimdiki hedefi Sefer’dir. Ancak oyununu Sefer üzerine mi yoksa Sefer’in en çok değer verdiği Sema üzerinde mi oynayacak merak ediliyor.

BAKMADAN GEÇME!