Poyraz Karayel'in 46. bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayelin 46. bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 22:51

Poyraz Karayel dizisinin 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Poyraz Karayel'de heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ediyor. Poyraz Karayel'in 46. bölüm fragmanında Sefer'in başı belaya giriyor, Adil Topal şimdi de Sefer'i ağına düşürüyor! İşte; Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar gibi usta oyuncuların rol aldıkları Kanal D'nin fenomen dizisi Poyraz Karayel'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 17 Şubat Çarşamba yani bu akşam ekrana gelen Poyraz Karayel dizisinin 45. bölümünde ağır yaralı olan Sadreddin hastaneye kaldırılmıştır.

Peki; Poyraz Karayel 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 46. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Poyraz Karayel 46.Bölüm Fragmanı

POYRAZ KARAYEL 45. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Seyircilerin heyecan ve hayretle izledikleri Poyraz Karayel'in 17 Şubat'ta yayınlanan 46. son bölümünde; Silah ile vurulan ve ağır yaralanan Sadreddin hastaneye kaldırılmıştır. Sadreddin hastanede yaşam savaşı vermektedir. Bu sırada Bahri yıllardır görüşemediği tüm eski mafya babalarını toplamıştır. Amacı ise Adil'e ulaşacak bir yol bulmaktır.

Haberin Devamı

Bahri ve adamları nihayet Adil’in şantaj kasetleri çekmek için düzenlediği bir partinin yerini öğrenirler. İçeriye casus olarak sızmaya Meltem gönüllü olur. Ama Meltem’in bu cesareti ona fazlasıyla pahalıya patlayacaktır... 

Ayşegül ve Poyraz Sadreddin’in vurulmasının şoku yanında kendi hesaplaşmalarına da devam etmektedir. Ayşegül ne derse desin Poyraz doktoru öldürdüğünden dolayı pişman değildir. Ama bu cinayet hiç beklenmedik şekilde Ayşegül’ün başını belaya sokar, Ayşegül kürtaj sırasında yaşadığı travmayı adeta bir kez daha yaşar, Ayşegül’e bu çektirdikleri Poyraz’ın yaptığıyla yüzleşmesini sağlar. Üstelik cinayetten dolayı kendisi de hapse girme riskiyle karşı karşıyadır...

BAKMADAN GEÇME!