Poster çocuklarıyla yarım asır

Güncelleme Tarihi:

Poster çocuklarıyla yarım asır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2012 00:00

Bir dönem bembeyaz dişleri, jön bakışları ve parlak yüzleriyle genç Hollywood’un sembolü olmuş Brad Pitt ve Tom Cruise, artık 50’sine merdiven dayamış iki olgun oyuncu. Ustalık dönemlerini fit duruşu ve olgun bakışlarıyla yaşıyor, karizmalarından hâlâ ödün vermiyorlar. Son filmleri, Pitt’in ‘Killing Them Softly’, Cruise’un ‘Jack Reacher’ı eşzamanda vizyona girmişken iki oyuncunun kariyerlerindeki sivri dönemeçleri hatırlıyoruz.

Haberin Devamı

BRAD PITT

1987 - Efsanevi Dallas setinin tozunu o da yuttu. 1987-88 arası Charlie’nin yakışıklı sevgilisi Randy’yi oynadı.
1991 - Brad Pitt’i Brad Pitt yapan an. Thelma ve Louise’de kovboy ÅŸapkalı J.D.  (Pitt) Thelma’yla (Geena Davis) seviÅŸir.Â
1993 - Juliette Lewis hem sevgili hem Kaliforniya’da rol arkadaşı. Pitt aynı yıl bir diğer kült film True Romance’de küçük bir roldeydi.
1994 - Kariyerinin en önemli dönüm noktalarından ‘Vampirle Görüşme’. Aynı yıl ‘Seven’ setinde tanıştığı Gwyneth Paltrow’la üç yıl sürecek bir ilişkiye başladı.
1998 - Kader ağlarını ördü. Friends’e konuk oyuncu olması ona bir evlilik ve çok feci bir boşanma getirdi. Jennifer Aniston’la sette tanışan Pitt, iki yıl sonra evlendi.
1999 - Bir fenomen: Fight Club ve Tyler Durden.
2001 - George Clooney’nin Como Gölü kenarındaki evinde Ocean’s Eleven’ın 450 milyon dolarlık başarısı kutlandı.
2005 - Ve Angelina Jolie... Pitt Mr. and Mrs. Smith setinde rol arkadaşına vurulduğunda henüz Jennifer Aniston’dan boşanmamıştı. Aniston, Brangelina efsanesinin doğuşunu hüzünle izledi.
2008 - Quentin Tarantino’nun Inglorious Basterds’ı Cannes’da açılış yaparken Jolie-Pitt klanının yeni üyeleri ikizler Vivienne ve Knox dünyaya geldi. Bebeklerin fotoğraflarını 14 milyon dolara People dergisine satarak bir rekora imza attılar.

TOM CRUISE

Haberin Devamı

1983 - Bir X jenerasyonu klasiği, ‘Risky Business’ Tom Cruise’un yıldızlık yolunda ilk adımı.
1985 - Cher, Cruise’la aşk yaşadığını iddia etti.
1986 - O gözlükler, o şarkı, o pilot montu... Top Gun fenomeni Tom Cruise’u bir idole dönüştürdü. Ertesi sene onu Scientology’yle tanıştıran kadın Mimi Rogers’la evlendi.
1989 - ‘Days of Thunder’ setinde tanıştığı Nicole Kidman’la bir yıl sonra evlendi. Çift iki çocuk evlat edindi.
1994 - Vampirle Görüşme’de yolları Brad Pitt’le kesişti.
1995 - Bitmek tükenmek bilmeyecek Görevimiz Tehlike serisinin ilkiyle Ethan Hunt doğdu.Ertesi sene Jerry Maguire’daki rolüyle Altın Küre aldı.
1999 - Stanley Kubrick’in son filmi Eyes Wide Shut’ta eşi Nicole Kidman’la erotik maceralara daldı. Çift; İki yıl sonra  boşandı.
2003 - Penelope Cruz’la birlikteyken gay porno yıldızı Chad Slater, Cruise’la ilişki yaşadığını, yıldızın homoseksüel olduğunu iddia etti.
2005 - Katie Holmes’a olan aşkını kanıtlamak için Oprah Winfrey’nin şovunda kanepeye çıkıp zıplama ihtiyacı duydu ve böylece TomKat çifti hayatımıza girdi.
2006 - Cruise ve Holmes’un kızı, geleceğin stil ikonu Suri dünyaya geldi.
2012 - Katie Holmes, Cruise’dan boşanmak üzere mahkemeye dilekçe verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!