Polislerin ateşi hayatımı kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Polislerin ateşi hayatımı kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2005 01:14

Nişanlısı Dilek Aşkın benzin almaya gidince yalnız kaldığı cipte gaspçıların saldırısına uğrayan Nispet Şahin, ‘Saldırganları görür görmez ateş açan polisler hayatımı kurtardı’ dedi.

Haberin Devamı

Şirinevler’de, nişanlısı Dilek Aşkın’a ait cipin içinde, eli levyeli gaspçıların saldırısına uğrayan Mimar Nispet Şahin, dün teşhis için geldiği Asayiş Şube’de kendisini kurtaran polislere sarılarak ağladı.

Şahin, şüpheli fotoğraflarına baktı ama kimseyi teşhis edemedi. Yakıtı biten cipine benzin almaya giden nişanlısını beklerken saldırıya uğrayan Şahin, Gayrettepe’deki Asayiş Şubesi’nde yaşadığı korku dolu anları şöyle anlattı:

GÖZLERİMİ KAPADIM

Saat 03.30 gibiydi. Otomobildeydim. Yağmur çiseliyordu. Yanlızdım. İlk anda iki kişiydiler. Ellerinde demirler vardı. Sonradan o demirlerin makas olduğunu öğrendim. Demiri, kaldırıp cama vurmak üzerelerken gözümü kapattım. Bu arada geldikleri otomobili benim aracımın önüne koydular. Kaçmamı engellemek istiyorlardı. Ondan sonra camın bir tanesi patladı. Birisi arka kapıları açmaya çalışıyordu. Kapılar, merkezi kilitli olduğu için açamadı. Bu arada birisi kırık camdan içeri kolunu uzatıp çantamı almaya çalışıyordu.

SİLAH SESLERİ

Çantamın sapında tel varmış. Bu tel parmağıma takıldı. Çantayı verip kurtulmak istiyordum ama bu yüzden veremedim. Korkunçtu. Bir tanesi yarı beline adar araca girmeyi başardı. Daha sonra silah seslerini duydular. Memur arkadaşlara burada bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Saldırganları görür görmez ateş eden polisler hayatımı kurtardı. Köprüden yanıma gelmeye çalışsalar, çok geç olacaktı. Onlar olmasaydı belki burada olmazdım. Patlayan camdan dolayı yaralandım.

ROBOT GİBİYDİLER

İnsanların böyle bir hale geldiğini nasıl anlıyamıyorum. Son derece ruhsuz ve adeta bir robot gibiydiler. Olay sırasında ne benle konuşuyorlar ne de kendi aralarında konuşuyorlardı. Sadece hedeflerine ulaşmaya çalışıyorlardı. Saldırı 3-4 dakika sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!