Polise sitem

Güncelleme Tarihi:

Polise sitem
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2007 00:00

Mehmet Aslantuğ, önceki akşam polis çevirmesine takıldı. Gazetecileri gören Aslantuğ, alkol ölçen aleti üflemeden kontrol noktasından ayrıldı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, önceki akşam polis çevirmesine takıldı. Polislerin yanında gazetecilerin de olduğunu gören Aslantuğ, alkol ölçen aleti üflemeden kontrol noktasından ayrıldı.

Polise sitem
Aslantuğ, olay gecesiyle ilgili şunları söyledi:
Erol Avcı'yla birlikte Bebek'te oturup sohbet ediyorduk. Çıkışta gazeteciler röportaj yapmak istediler. Ben de "böyle ayak üstü röportaj yapmayı sevmiyorum" dedim ve arabama bindim gittim. Sonrasında polis çevirmesine girdim. Diğer araçlar gibi kuyrukta kontrolü bekliyordum. Tam bu sırada mafyavari bir şekilde bir araba önümüzde durdu ve içinden bir gazeteci, bir de kameraman inip hemen çekim yapmaya başladılar. Ben de, "Arkadaşlar, niye çekim yapıyorsunuz, bu özel hayata saygısızlık olmuyor mu" diye sordum. "Görevimizi yapıyoruz" yanıtını verdiler. Ben mecbur muyum, medya mensuplarının eşliğinde polis kontrolüne girmeye. O gece alkol almış da olabilirim, almamış da olabilirim. Orada çıkan rakamları ekrana ya da gazetelere yansıtmalarını doğru bulmuyorum. Bu yüzden polislere dönüp, "gazetecilerle birlikte mi görevinizi yapacaksınız. Onları göndermeyecek misiniz" diye sordum. Bana, "onlar bizim misafirimiz" diye cevap verdiler. "O zaman ben de sizi misafirlerinizle başbaşa bırakıyorum ve kontrol yaptırmıyorum" dedim ve kuyruktan çıkıp evime gittim. Oradaki polis arkadaşların tavrı da ilginç. Sanki uyuşturucu baskını yapılacakken, gazeteciler gelmese baskını erteleyecekler gibiydiler. Yani özetle, ortada bir kaçma, kovalamaca, çevirme noktasına girmeme gibi bir durum sözkonusu değil. Ben "magazin programlarına oyunculuk yapmak zorunda değilim. Yani artık herkesi herkesle karıştırmaya başladılar, ben onların bildiği sanatçılardan değilim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!