Pikniğe giderken mutlaka

Güncelleme Tarihi:

Pikniğe giderken mutlaka
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2005 01:57

Bahar yağmurları arada keyif kaçırıyorsa da yılın piknik yapmaya en uygun dönemindeyiz. Açık havada zaman geçirecek kadar sıcak ama bunaltmayacak kadar da serin. Piknik sezonu açılır açılmaz yardımınıza koşalım, piknikçiler için piyasada neler var bir göz atalım dedik.

Hasır sepet, buzluk, kareli örtü, termos, portatif mangal gibi olmazsa olmaz piknik malzemelerinin dışında, kişi sayısına göre hazırlanmış plastik tabak-çanaktan oluşan piknik setleri, sırt çantasında taşınan katlanır masa, sandalyeler, tekerlekli buzluklar da işinizi kolaylaştıracak ürünler. Sepet hazırlamakla uğraşmak istemeyenler veya iki kişilik romantik bir piknik planlayanlar, içinde çeşit çeşit yiyecek ve araç gerecin olduğu sepetler hazırlayıp, adrese teslim eden web sitesini ziyaret edebilir.

3 Pabetland, Boyner Casa Club, Mudo Concept Bahçe’de hasır piknik sepetlerinin küçük-büyük pek çok çeşidi var. Mudo Concept’in hasır ve rattan malzemeden üretilen sepetlerinin içinde, ihtiyacınız olan tabak-çanağın bulunduğu bir set de bulunuyor. Fiyatlar, sepetin boyutuna göre değişiyor: 59 ile 225 YTL arasında. Pabetland’ın hasır piknik sepetleri 110 YTL. Piknikte çok işe yarayacak termos 18, üzerine oturmak için hasır 30, amerikan servisler 35 YTL’ye satılıyor. Hasır sepetler Boyner’de 39 ile 49.50 YTL’ye satılıyor. Çok şirin termoslar da var, fiyatları 7.50 ile 12.50 YTL arasında.

İçecekleri soğuk tutmak, piknikte baş edilmesi gereken önemli sorunlardan biri. Igloo, bu tip aktiviteler için taşınabilir buzluk üretiyor. Tekerlekli, 50 litreye kadar kapasiteli buzlukları piyasada kamp malzemeleri satan yerlerde, yapı ve hipermarketlerde, internetteki büyük alışveriş sitelerinin hepsinde bulabilirsiniz. Igloo tekerlekli buzluk 91 YTL.

Mountain Crew markasını, kampçılar çok iyi bilir. Kampta, dağda bayırda, piknikte kullanmak için çok dayanıklı ve kullanışlı katlanır sandalye, masa ve tabureleri var. Yapı marketlerde satılan portatif piknik mobilyalarının büyük çoğunluğu bu markaya ait. Portatif masa, sandalye ve taburelerin çelik gövdesi 100 kg’a yakın ağırlık taşıyor. Poliüretan kaplamayla güçlendirilmiş kumaşı sayesinde korkmadan kullanabilirsiniz. Bu kumaş sandalyeler hiç de rahatsız değil, masanın kenarlarında içecek koyma gözü, sandalyede ayak uzatma bölümü de oluyor. Piknik masa, sandalye, tabureleri, katlayıp içine koyabileceğiniz birer sırt çantasıyla birlikte satılıyor. Katlanır sandalye 20-25, tabure 10, kumaş masa 16 YTL.

Zincir marketlerde, plastik piknik setleri bulabilirsiniz. İçinde plastik tabak, çatal, bıçak, tuzluk, bardak gibi, piknikte işinize yarayacak onlarca parça var. Migros’ta Bachmayr marka plastik piknik seti 9.90 YTL’ye satılıyor. Maxi City’lerde satılan 34 parça piknik seti 10.9 YTL. Budun Design’da, özel tasarım piknik seti bile bulabilirsiniz. Can Yalman’ın tasarladığı 6 kişilik plastik setin fiyatı 69 YTL.

Yapı ve hobi marketi Tekzen’in özel bir piknik bölümü var. Katlanır piknik masaları, sandalye, şemsiye, mangal, kamp ocağı bulabilirsiniz burada. Piknik sandalyelerinin tanesi 13 YTL, piknik sepeti 8, katlanır masa 46, kamp ocağı 17.35 YTL. Migros’ta da piknik mangal satılıyor, fiyatı 19.90 YTL.

BİR TIK’LA PİKNİK SEPETİNİZ HAZIR

sihirlisepetler.com web sitesi, özel günler için sepetler hazırlıyor ve bunları bir tık’la kapınıza kadar getiriyor. Piknik sepeti hazırlamakla uğraşmak istemiyorsanız, bu siteden faydalanabilirsiniz. Sitenin 99, 115 ve 139 YTL’ye hazırladığı piknik sepetlerinin içinde, pikniğe giderken ihtiyacınız olan her türlü yiyecek ve malzeme var. Üstelik sepetinizi adrese teslim ediyorlar. Mesela 99 YTL’lik seçenekte, çok şık sepetin içinde tabak, üçgen peynir, keçi peyniri, piliç jambon, dil peyniri, örgü peynir, chedar peyniri, dilimli sucuk, köy ekmeği, kaşar peyniri, reçel, bisküvi, peçete ve yemek örtüsü bulunuyor. Adresi www.sihirlisepetler.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!