Petlerin de burcu var

Güncelleme Tarihi:

Petlerin de burcu var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

Köpeğinizin nasıl bu kadar eğlenceli alışkanlıkları olabiliyor? Ya da yeni kediniz, neden bir önceki kediniz gibi hareketli değil? Oysa ikisi de elinize doğdu. Bütün bu soruların cevapları onların doğum tarihlerinde gizli. Astrolojinin hayvanların karakterlerini etkilediği gerçeğini kabul etmeliyiz. Astroloji sahip olduğunuz hayvanın yaşamında önemli rol oynayabilir. Hayvan astrolojisi üzerine bilgi sahibi oldukça, onu anlamanız kolaylaşacak emin olun. Bazı temel davranışlarının farkında olacaksınız. Astroloji, hemen her davranışına imzasını atacak. Amerikalı Astrolog Elizabeth Joyce'a göre, eğer yeni bir yavru kediniz olduysa, onun beklentilerini öğrenebilmenin yolu, astrolojiden geçer.

KOÇ

(21 Mart-20 Nisan)

Koç burcu kediler ve köpekler daima ileri doğru enerjik bir atılım yapmaya hazırdırlar. Asla utanıp, çekinmezler. Son derece sevgi dolu ve girişken bir yapıdadırlar. Kucaklaşmaya ve yaradılışlarına özgü sıcaklıkları vermeye bayılırlar. Bu burca mensup hayvanlar hiperaktif oldukları için onları kontrolde tutmanın zor olduğunu söyleyebiliriz. Sizi şaşırtmak onun için hiç zor değildir. Yapmamanız gereken, diğerlerinin -insan ya da hayvanların yanında onu azarlamamaktır. Özel bir yemekle daima ödüllendirin.

BOĞA

(21 Nisan-21 Mayıs)

Boğa burcu hayvanlar, sessiz ve biraz da pasiftirler. Eğer onları bir kavga içine sokmak istiyorsanız, çekilin ve izleyin. Boğu burcuna mensup hiçbir hayvan kolay kolay vazgeçmez. Sonuna kadar dayanır. Yeni insanlarla tanışırken, biraz ihtiyatlı davranırlar. Hemen ısınmazlar. Ama size ısındıklarında, sizi sevdiklerinde tüm yaşamı boyunca arkadaşınız olurlar. Daima sizin kokunuzu hatırlarlar. Boğa burcu hayvanlar, dışarıda olmayı severler. Bazen oyun oynarken uykuya daldıklarını da görürsünüz. Yemek yemeyi severler.

İKİZLER

(21 Mayıs-20 Haziran)

İkizler hayvanları meraklıdır. Arkadaşlık duygusu ve enerji ile doludurlar. İkizler burcu köpekleri çok fazla havlar. Mümkünse, onu yalnız bırakmamaya gayret edin. Tek başlarına oynamaktan nefret ederler. Her şeyi çok çabuk öğrenirler. Eğitilmeye çok müsaittirler. İkizler burcu hayvanlarla, dış kapıyı daima kapalı tutmayı bir alışkanlık haline getirin. İkizler burcunun favorisinin hayvanlar mı, insanlar mı olduğunu bile söylemek güç. O topluluğa ait her bireyi sever.

YENGEÇ

(21 Haziran-21 Temmuz)

Çok hassas yaratıklardır. Üzgün olmaktan nefret ederler. Gürültü çıkarmak ya da çığlıklar atmaktan hoşlanmazlar. Diğerlerine kolaylıkla sinirlenirler. Sakin, durgun ve sağlam bir çevrede gelişir, zenginleşirler. Günlük hayatlarındaki herhangi bir değişiklik, geri çekilmeleri için bir sebep olabilir. Bu değişiklikler arasında yeni bir insan, bir misafir bulunabilir. Saatler ve günler sürer bu ısrarlı geri çekiliş. Yeni insanlarla tanışırken ihtiyatı elden bırakmaz yengeç hayvanları. Önce size güvenmeliler. Güven onlar için çok önemlidir. İyi bir dost olabilmeleri için güvenlerini kazanmalısınız. Evde başka hayvanlar bulunmasından hiç hoşlanmaz. Sahibinin sevgisini paylaşmayı sevmez.

ASLAN

(22 Temmuz-21 Ağustos)

Aslan Burcu hayvanınızın kendisini bir şatonun kralı ya da kraliçesi gibi hissettiğini söylemek pek yanlış olmaz. Onların asil zarafetlerini farketmemek mümkün değildir. Beraber dışarı çıktığınzda, hoşlarına gidecek olan en iyi şey iyi bir maceradır. Onlar lider olarak doğarlar. Ve az sayıda sahip oldukları arkadaşlarından da kendilerini izlemesini beklerler. Orta düzeyde meraklıdırlar. Ve limitlerin dışına çıkmama konusunda özenlidirler. Aslan burcu hayvanlar çocukları çok severler ve onlar için mükemmel hayvanı oynamaktan hiç çekinmezler. Himaye edici bir yapıları vardır.

BAŞAK

(22 Ağustos-21 Eylül)

Başak burcu hayvanları mükemmel arkadaşlardır. Gerçekten gören gözler, anlayan bakışlara sahiptirler. Altıncı duyuları çok gelişmiştir. Üzgün ya da hasta olduğunuz zaman bunu farkeder ve sizi rahatlatmak için ne gerekiyorsa yaparlar. Hem de son derece titizlikle sıraya koyarlar sizin için yapacaklarını. Neden ve nasıl rahatladığınızı hissetmezsiniz bile. Çekingen hayvanlardır. Bir gruba dahil olabilmek onlar için önemli değildir. Çünkü kendi kendilerine de yeterince iyi vakit geçirirler. Duygularını kolay kolay göstermezler. Kapalıdırlar. Eve geldiğinizde onu size doğru koşarken görmeyince telaşlanmayın. Yeri geldiğinde zamanlarını size harcamaktan da çekinmezler. Başını kucağınıza koyarak rahatlar. Vücudunu yalamayı sever. Kılı kırk yaran bir yeme zevkleri vardır.

TERAZİ

(22 Eylül-21 Ekim)

Kaygısız ve ilgi bekleyen hayvanlardır. Ailenin bir üyesi olmak isterler. Mükemmel arkadaşlık yaparlar. Yalnız kalmaktan kelimenin tam anlamıyla nefret ederler. İyi yemekten ve güzel, yumuşak bir müzikten çok hoşlanırlar. Müzik koyup evden çıktığınızda, bir süre oradan ayrıldığınızı anlamayacaktır bile. Kendinden emin ve barışık bir pozisyon alacaktır. Bazı zamanlar inatçı olabilir. Gözlerden kaybolarak, suratını da asar. Terazi burcu mensubu hayvanlar yemekten zevk alırlar ve her şeyi yiyebilirler.

AKREP

(22 Ekim-21 Kasım)

Aşırı derecede sadıktırlar. Ve çok fazla ilgi isterler. Kişilikleri çok erken şekillenir. Gençken onlara karşı bir yanlış davranışta bulunduğunuzda bunu unutmazlar. Ve yeniden güvenlerini kazanmanız için uzun ve karmaşık metodları izlemeniz gerekecektir. Kendilerine yanlış davranıldığına inandıklarında ısırmaktan ya da çimdiklemekten kaçınmayacaklardır. Diğer hayvanları rahatlıkla sindirirler. Bastırılmış bir enerji ile yüklüdürler. Bu nedenle sahipleri olarak onların enerjilerini boşaltmalarına yardımcı olmalıyız. Genelde kavgaya meyilli bir karaktere sahip oldukları saylenebilir.

YAY

(22 Kasım-21 Aralık)

Yay burcuna sahip hayvanlar, hayvanlar aleminin palyaçolarıdır. Onlar daima karşılarındakileri memnun etmeye hazırdırlar. Dışarıyı severler. Evde olsalar da, odalar arasında bolluk içinde dolaşmaktan hoşlanırlar. Onu uzun bir süre kapalı bir mekanda tutacaksanız, canlılığını, keyfini kırmaya kendinizi hazırlayın lütfen. Zeki hayvanlardır ama her hayvanda olan bazı genel özelliklerin daha azına sahiptirler. En sevgi dolu hayvan burcudur. Kapıya yürüdüğünüzde bile kucak dolusu gülücük alırsınız ondan. Unutkanlıklarından dolayı, disiplin uygulamanızda yarar var.

OĞLAK

(22 Aralık-21 Ocak)

Daima genç kalacak hayvanlardır. Ne kadar yaşlansalar da hep küçük kedi ve köpekler gibi davranmaya yöneleceklerdir. Sonsuz bir sabra sahiptirler. Oyunları hep mutlu sonla noktalanır. Çocuklar için en iyi arkadaştırlar. Sürekli oyun havasındadırlar. Yalnız geç öğrenirler. Sabırlı olmak zorundasınız. Aile içinde çok sadık ve vefalıdır.

KOVA

(22 Ocak-19 Şubat)

Zodyakın komedyenleridir kova burçları. Son derece anlayışlı ve sevgi doludurlar çocuklara. Havlamaları ve miyavlamaları bile sadece gerektiği kadardır. İnanılması güç de olsa bu zeki hayvanların bazen dikkatleri çok dağılır. Onları eğitirken sabır bu nedenle gereklidir. İlgilerini bir noktada tutmak çok zordur. Bazen sarılmaktan ve kucağa alınmaktan hoşlanmazlar. Meraklıdırlar. Burunlarını her şeye sokarlar.

BALIK

(19 Şubat-21 Mart)

Kibar, yumuşak hayvanlar. Dövüşten ve bağırış çağrıştan nefret ederler. Duygularınıza karşı, hassas ve anlayışlıdırlar. Hasta ve üzgün olduğunuzda kendinizi güvende hissetmeniz için de çevrenizden ayrılmazlar. Eğer disipline ihtiyaçları olursa bunu nasıl vereceğiniz konusunda çok dikkatli olun. Sinirli ve gergin olduğunuzda, ondan uzak kalmaya çalışın. Genellikle müzikten çok hoşlanırlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!