People’dan en güzel 100 insan listesi

Güncelleme Tarihi:

People’dan en güzel 100 insan listesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2008 00:00

Son sayısında "En Güzel 100 İnsan"ın listesi yayımlayan People dergisi, oyuncu Kate Hudson’ı da kapak yaptı. Bu haftaki sayısı bugün yayınlanacak olan dergiye kapak olan 29 yaşındaki güzel oyuncu, röportajında, "en son ne zaman manikür ya da yüz bakımı yaptırdığını hatırlamadığını" söyledi.

Oscar ödüllü Goldie Hawn’ın kızı olan Kate Hudson, güzelliği için çok para harcamadığını belirtti. Listede, Hudson’un yanı sıra yer alan isimler arasında, gençlerin gözdesi Miley Cyrus ve "High School Musical" filminin yıldızı Vanessa Hudgens bulunuyor. Sıralama yapılmadan yayımlanan listede, yeni anne olan Isla Fisher, Selma Hayek, Jennifer Lopez ve Halle Barry 12. kez yer aldı.

Anne adaylarından Angelina Jolie 6’ncı, Nicole Kidman da 9’uncu kez listeye girdi. Brad Pitt de George Clooney ile listeye girmeyi 8’inci kez başardı. Müzik dünyasından Carrie Underwood, Mary J. Blige, Norah Jones ve Josh Groban, televizyon dünyasından da Tina Fey, Vanessa Williams, Mariska Hargitay ve Marcia Cross "en güzel 100 insan" arasında yerlerini aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!