Paris’e şişme bebek teklifi

Güncelleme Tarihi:

Paris’e şişme bebek teklifi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2007 00:00

Bir firma, Paris Hilton’a kendisine tıpatıp benzeyecek şişme bebek üretmek için teklifte bulundu. Hilton, sınırlı sayıda üretilip, tanesi 50 bin dolardan satılması planlanan bu özel şişme bebeklerin yapımına karşı çıktı.

Haberin Devamı

PARİS HİLTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Çılgın gece hayatı, rüya takımını andıran sevgili listesiyle dünya magazin basınının vazgeçilmez haber kaynağı olan Paris Hilton, yine manşetlere çıktı. Paris’in bu kez haber olma nedeni ise şişme bebek üreticisi bir firmanın, seksi yıldızın şişme bebeklerini üretmek için teklifte bulunması. Bu çılgın teklif Paris’in The Sun gazetesine yaptığı özel açıklamayla ortaya çıktı. Paris, şişme bebek üreticisi firmanın teklifini kabul etmediğini söyledi.

Eğer Hilton teklifi kabul etseydi adı açıklanmayan firma, Hilton’a ikizi kadar benzeyen şişme bebeklerden sınırlı sayıda üretip, tanesini 50 bin dolardan satışa çıkaracaktı. Paris’in yakın dostlarının, seksi yıldızın ne kadar çılgın bir karakter olsa da şişme bebeklerinin yapılmasına izin vermeyeceğini, bu üründen elde edilecek paraya ihtiyacı olmadığını söyledikleri öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!