Paramparça yeni bölüm fragmanında beklenmedik gelişme!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça yeni bölüm fragmanında beklenmedik gelişme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 08:50

Star Tv'nin sevilen dizisi Paramparça 65. bölümüyle 9 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Star Tv ekranlarında. Yayınlanan 64. bölümüyle nefesleri kesen Paramparça dizisi bomba gibi bir bölümle geliyor. Cihan tarafından evden kovulan Dilara ne yapacak? İşte Paramparça hakkında merak ettikleriniz.

Haberin Devamı

Paramparça'da işler kızışıyor. Son bölümde Dilara'ya boşanmak istediğini söyleyen Cihan, bu sefer Dilara'yı evden kovacak. Bebeğiyle evden kovulan Dilara kime sığınacak? Ozan'la Candan'ın arasındaki ilişkiyi öğrenen Dilara Candan'a ne yapacak? Candan ölecek mi? Paramparça 65. bölüm fragmanıyla karşınızda. 

PARAMPARÇA'DA NELER OLACAK?

Cihan'a Harun'u sevdiğini söyleyen Dilara, Cihan tarafından bebeğiyle birlikte evden kovulacak. Evden kovulan Dilara bebeği ve kızı Cansu'yla birlikte nerede kalacak? Candan Harun'un intikamı için Dilara'nın oğlu Ozan'ı elinden alacağını söyleyecek. Bu durum karşısında Dilara ne yapacak? Özkan, Sevinç'e ilanı aşk edecek. Acaba Sevinç'in cevabı ne olacak?  Candan'ı kim vuracak? Bu suç neden Dilara'nın üzerine kalacak? Hasipe giren Dilara ne yapacak? Dilara'nın göz altına alındığını duyan Harun ve halası bu durum karşında ne yapacaklar?

PARAMPARÇA 65. BÖLÜM FRAGMANI!



PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

O, Senin çocuğun değil!


Paramparça yeni bölüm fragmanında beklenmedik gelişme


Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanırken Maide Hanım’dan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirir. Maide Hanım’ın verdiği bilgiye göre, Demir Alaz, Harun’un değil Cihan’ın çocuğudur.

İntikam için Candan'la işbirliği


Ozan’a Harun’u sevdiğini söyleyen Dilara, işin ucunun Candan-Ozan beraberliğine kadar gideceğini aklına bile getirmez. Candan ve Ozan’ın hayli samimi pozlarla çekilmiş fotoğraflarını gören Cihan beyninden vurulmuşa döner.

Paramparça yeni bölüm fragmanında beklenmedik gelişme


Boşanmak istiyorum!


Öte yandan Ayşe’ye her geçen gün tutkuyla bağlanan Cihan, Dilara’ya boşanmak istediğini söyler. Dilara bu durumu mutlulukla karşılarken olan olur; Cihan, Harun ile Dilara’nın hala görüştüklerini öğrenir.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 64. BÖLÜM FRAGMANI!

PARAMPARÇA DİZİSİ OYUNCULARI

Erkan Petekkaya - Cihan
Ebru Özkan - Dilara
Barış Falay - Harun
Ahu Yağtu - Candan
Şükran Ovalı - Psikiyatrist Ayşe
Nursel Köse - Keriman
Alina Boz - Hazal
Leyla Tanlar - Cansu
Cemal Hünal - Alper
Tolga Tekin - Özkan
Hümeyra - Maide
Burak Tozkoparan - Ozan
Civan Canova - Rahmi

BAKMADAN GEÇME!