Paramparça 61. bölüm yeni fragmanı yayınlandı - İzle

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 61. bölüm yeni fragmanı yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 18:17

Paramparça 61. bölüm fragmanı ile büyük ses getirdi. STAR TV'nin nefesleri kesen dizisi Paramparça 61. Bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Dilara ile Harun'un yasak aşk yaşaması ve Deniz'in annesi hakkında gerçekleri öğrenmesiyle ortalık karışıyor.

Haberin Devamı

Paramparça dizisi yine çok konuşulacak bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde hayranlarını çok şaşırtacak bir gelişme yaşandı. Harun, oğlu ile ilgili gerçekleri öğreniyor. Peki Dilara ve Harun tekrar bir araya gelecek mi? Cihan ise yeni bir aşka yelken açıyor. İşte Paramparça'da yaşanacaklar.

Cihan, Ayşe'ye Harun'u anlatıyor!

Ayşe’nin evine giden Cihan, duygularını itiraf eder ve geçmişten gelen bir düşmanının başına ne işler açtığını anlatır. Ayşe, Cihan’ı hayretle dinlerken, bahsedilen kişinin Harun olduğunun farkında değildir. 

O benim oğlum!

Harun ile yeniden bir araya gelen Dilara, Harun’un oğlunu görme isteğine daha fazla karşı koyamaz ve Harun ile buluşur. Kendi oğluna Cihan’ın babalık yapıyor olmasından öfkelenen Harun’un korkutucu planları vardır. 

Haberin Devamı

Ozan, Maide hanım'ın hedefinde 

Maide Hanım, Cihan’a zarar vermek için Ozan’ı kullanır. Öte yandan, Deniz’in babası Burhan da artık Gürpınarlar’ın düşmanıdır. Ev hapsi süren Hazal’ın evde olmadığını ortaya çıkaran Cansu, Hazal’ın zekasını hafife almıştır...

Yayın Günü: 11 Nisan Pazartesi

Yayın Saati: 20.00 

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dilara; “Demir senin oğlun”
Dilara’nın hayatını kurtarmak için kendisini otomobilin önüne atan Harun ağır yaralanır. Ne Dilara ne de Harun, otomobili üzerlerine süren kişinin Candan olduğunun farkında değildir. Harun’un sağlığını merak eden Dilara, bir akşam gizlice yalıdan ayrılarak Harun’u ziyarete gider ve daha fazla dayanamayarak Harun’a, Demir’in onun oğlu olduğunu itiraf eder.

Cihan, Ayşe ile gururu arasında kalır
Dilara’nın hastanede olduğu saatlerde Ayşe ve Candan da Harun’u ziyaret etmek için oradadır. Maide Hanım duruma el koyar. Cihan ise müthiş bir çıkmazın içindedir. Bir yanda Dilara’nın onurunu kurtarmak için yaptığı evlilik, diğer yanda git gide daha çok aşık olduğu Ayşe...

BAKMADAN GEÇME!