Paparazziler tanımadı

Güncelleme Tarihi:

Paparazziler tanımadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2007 00:00

1990’ların seks sembolü Alicia Silverstone, önceki gün bir yıldızın yaşayacağı en kötü anı yaşadı ve paparazziler tarafından tanınmadı. Kariyerinde büyük bir düşüş yaşayan yıldızın makyajsız, solgun yüzünü sadece bir paparazzi fark etti.

1993 yılında Aerosmith’in "Crying" klibiyle şov dünyasına bomba gibi düşen Alicia Silverstone, eski günlerini mumla arıyor. Bugün 31 yaşında olan ünlü oyuncunun eski güzelliğinden neredeyse eser yok ve kariyerinde büyük bir düşüş yaşıyor.

Ünlü oyuncu önceki gün geçirdiği bu kötü günleri özetleyen bir olay yaşadı. Silverstone, Beverly Hills’te bir otelden çıkarken paparazziler tarafından tanınmadı. Otelin önünde Eva Longoria’yi bekleyen paparazziler, yanlarından geçen Silverstone’u tanımadıkları için ünlü oyuncunun fotoğrafını çekmediler. Ancak içlerinden bir paparazzi Silverstone’u tanıyınca yukarıdaki solgun, yıpranmış yüzü belgelenmiş oldu. Fotoğrafı çeken paparazzi şu açıklamayı yaptı: "Eva Longoria’yi bekliyorduk. Uzaktan bize doğru bir kadın geliyordu. İlk başta kim olduğunu anlayamadım, ancak iyice yaklaştığında onun Alicia olduğunu fark ettim. Asıl ilginç olay ise diğer paparazzilerin onu fark etmemesi. "
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!