Özge Ulusoy hakkında çıkan evlilik iddialarına yanıt verdi!

Güncelleme Tarihi:

Özge Ulusoy hakkında çıkan evlilik iddialarına yanıt verdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 11:58

Ünlü manken Özge Ulusoy, bir süredir ortalıkta dolaşan evlilik iddialarına yanıt verdi. Ünlü manken, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Hacı Sabancı’dan evlenme teklifi aldığı yönündeki haberleri yalanladı. İşte güzel mankenin şok eden evlilik açıklaması! Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz gün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen evlilik fuarında podyuma çıkan Özge Ulusoy, hakkında çıkan iddialara ateş püskürdü. Ünlü manken bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Hacı Sabancı’dan 100 bin dolar değerindeki pırlanta ile evlilik teklifi aldığı yönündeki haberleri yalanlayarak “” açıklamasında bulundu. İşte detaylar…

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen evlilik fuarı geçtiğimiz gün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Patika fuarcılık tarafından organize edilen defilede aralarında Özge Ulusoy’un da yer aldığı birbirinden başarılı mankenler Seren Moda’nın tasarlamış olduğu kostümleri sergiledi. Ulusoy’un  giydiği 20 kilo  ağırlığındaki  üç boyutlu ve ipek kumaştan gelinliğin fiyatı 20 bin dolar civarında.

Podyumda giydiği 3 boyutlu ipek kumaştan hazırlanan 20 kg ağırlığındaki gelinlik ile adeta görsel bir şov yaparak izleyenleri kendine hayran bırakan güzel manken Özge Ulusoy, sevgilisi Hacı Sabancı ile evlilik hazırlığı yaptığı iddialarına yanıt verdi.

Haberin Devamı

Çıkışta basın mensuplarını basın mensuplarını “Düğünüme hoş geldiniz” sözleriyle selamladı. Güzel manken sevgilisi Hacı Sabancı’nın kendisine yaptığı evlenme teklifin yalanladı. Hakkında yapılan haberlere karşı sessiz kalan Ulusoy, bu yönde çıkan haberlere de açıklık getirdi.

İşte Özge Ulusoy’un o sözleri:

“Güzel bir birlikteliğimiz var, her şey yolunda ve güzel gidiyor. Onun da bir zamanı var ve o zamanı bekliyoruz. Bu zaman sürecinde de öyle bir evlilik teklifi beklemiyorum. Yüzük alındı gibi haberler çıktı, öyle bir şey de yok, yüzük falan alınmadı. Bu ikimizin ortak kararı ve şu an için evlenmeyi düşünmüyoruz.”  

Özge Ulusoy hakkında çıkan evlilik iddialarına yanıt verdi

Özge Ulusoy Kimdir?

28 Ekim 1982 Ankara doğumlu olan Özge Ulusoy, Türk manken, balerin, dizi ve film oyuncusudur. Katıldığı Miss Turkey 2003 Türkiye Güzellik Yarışmasında ikinci olan Ulusoy, modellik kariyesine 2001 yılında başlamıştır. Dünyanın önde gelen model ajanslarından biri olan Amerikan Elite Ajansı tarafından düzenlenen Elite Model Look isimli bir güzellik organizasyonunda üçüncü olan Özge Ulusoy, bu başarısının ardından Türkiye’de Gaye Sökmen Ajans’a kayıt yaptırdı.

Haberin Devamı

2003 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olan güzel manken aynı yıl Panama’da katıldığı Kainat Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etmiştir.

Ünlü modacı Uğurkan Erez ile tanışması ile Özge Ulusoy için kariyerinin dönüm noktası olmuştur. İlk profesyonel mankenliğini Cengiz Abazoğlu defilesinde gerçekleştiren Ulusoy, 2007 yılında “Senin Uğruna” isimli TV dizisinde Rafet El Roman ile başrolde yer almıştır. Yine bu yıl Uğurkan Erez Ajans’a geçiş yapan güzel manken halen burada çalışmakta.

Bunun yanı sıra birçok ünlü modacının defilelerinde mankenlik yapan Özge Ulusoy’un birlikte çalıştığı modacılar ise şu şekilde: Yıldırım Mayruk, Vural Gökçaylı, Cemil İpekçi, Cengiz Abazoğlu, Özgür Masur, Gamze Saraçoğlu, Hakan Yıldırım, Erol Albayrak, Arzu Kaprol, Özlem Süer, Etçetura.

Haberin Devamı

2006 yılında başlayarak günümüze kadar gelen ve tüm Türkiye’nin severek izlediği polisiye dizilerinden Arka Sokaklar’ın ilk sezonunda ve üçüncü sezonunda rol almıştır. Ardından 2010 yılında “Ateşe Yürümek” isimli dizinin Yavuz Bingöl, Ahu Türkpençe ve Şerif Sezer ile başrollerini paylaşmıştır.

2011 yılına gelindiğinde ise sinema sektörüne ilk kez adım atan Özge Ulusoy, ilk sinema filmi Kutsal Damacana: Dracoola’da sevenleriyle buluşmuştur.

Bir çok şarkıcının kliplerinde de rol oynayan güzel manken, ünlü rock grubu Badem’in Sen Ağlama, Geceyedir Küsmelerim, Yorgunumu isimli şarkılarının kliplerinde karşımıza çıkmıştır. Yine aynı yıl Acun Ilıcalı yönetmenliğinde gerçekleştirilen Survivor Ünlüler – Gönüllüler isimli yarışma programında Ünlüler takımında yer almış ancak yarışmadan beşinci olarak ayrılmıştır.

Haberin Devamı

Survivor yarışmasının ardından “Bugün Ne Giysem?” isimli moda yarışmasında sunuculuk yapan Ulusoy, daha sonra Uğurlu Oda’yı bırakarak programın jüri koltuğunda oturmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!