Özge Borak evleniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Özge Borak evleniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 18:43

Sürpriz bir şekilde Ata Demirer ile hayatını birleştiren, ancak geçtiğimiz yılın sonunda ani bir kararla ayrılan Özge Borak, önceki akşam sevgilisi ile birlikte görüntülendi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Birlikte rol aldıkları “Eyvah Eyvah” sinema filminde yakınlaşarak hayatlarını birleştirme kararı alan Ata Demirer ve Özge Borak, geçtiğimiz yıl sonuna ani bir kararla yollarını ayırmışlardı. Özge Borak, ilk evliliğini Bülent Şakrak ile yapmış ve 2010 yılında boşanmıştı.

Geçtiğimiz yılın sonunda Ata Demirer ile olan evliliğini sonlandıran Özge Borak, önceki akşam Maslak TİM’de babasının da rol aldığı “İstanbulname” isimli müzikali izledi.

Sevgilisi Berkay Tahmaz ile birlikte geceye katılan Borak’ın keyfi yerindeydi. Tahmaz'ın geceye katılıp müstakbel kayınpederini seyretmesi, "Özge Borak; Bülent Şakrak ve Ata Demirer'den sonra 3. evliliğine koşuyor" dedirtti.

Özge Borak Kimdir?

Ünlü oyuncu ve tiyatro sanatçısı Özge Borak, 14 Şubat 1982 tarihinde, İstanbul’da doğdu. İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) sanatçısı, başkoreografı Selçuk Borak'ın kızıdır.

Haberin Devamı

8 yaşındayken açılan bir sınavla Şehir Tiyatroları çocuk bölümünü kazanarak sanat hayatına adım atan Borak, sanatçı bir aileden gelmektedir.

İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan sanatçının annesi, balerin Buket Borak olup, kardeşi Selim Borak İDOB'un baş dansçılarından, eski kocası Bülent Şakrak, İDOB baletidir. 2010 yılında Bülent Şakrak ile boşanmışlardır.

Özge Borak, ilk olarak 2003 yılında kamera karşısına geçerek bir dizide rol almış, film dünyasına da katılmıştır. 15 Ekim 2012 tarihinde, “Leyla ile Mecnun” adlı dizinin 68. bölümünde “Pakize” rolünde konuk oyuncu olarak oynamıştır. Ayrıca Özge Borak 2009 yılında bir filmi “Roja Reş”te (Karanlık Gün)'de “Rozêrîn” olarak canlandırmıştır.

Borak, Ata Demirer ile 11 Kasım 2011 tarihinde nişanlanıp 22 Nisan 2012 tarihinde evlenmişlerdir. Çift evliliklerini 14 Kasım 2014 tarihinde sonlandırmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!