Özel adada muhteşem düğün

Güncelleme Tarihi:

Özel adada muhteşem düğün
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2012 00:00

Dünyanın en ünlü bohem burjuvası Sir Richard Branson’ın kızı Holly, 20 Aralık’ta Freddie Andrews ile evlendi. Hello! dergisi, Branson’ın özel adası Virgin’de yapılan bu göz kamaştıran töreni, en özel aile fotoğraflarıyla sayfalarına taşıdı.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM DÜĞÜNDEN FOTOĞRAFLAR

Holly Branson ve Freddie Andrews, beraberliklerini evliliğe taşımaya karar verdiklerinde, Sir Richard Branson özel adası Virgin’in kapılarını sonuna kadar açtı. Dört gün süren düğün için birbirinden özel, çekici ve unutulmaz ayrıntılar düşünülmüştü.

12 sayfadan oluşan davetiyeler, pasaport şeklindeydi. Ve içlerinde, adaya gelirken alınması gerekenlerin bir listesi vardı: Flip flop, bikini, cep telefonu şarjı vs!
Düğün için İngiltere Prensesi Beatrise, Prenses Eugine, müzik dünyasının yıldızları ile jet-set’in en seçkin isimlerinden oluşan 100 kişilik bir davetli listesi hazırlandı. Ve çift, ilk gün için davetlilere “Karayip Korsanları” filmini andıran bir ortam yarattı. Konuklar, ekipler halinde yelken yarışı için hazırlıklara başladı. Daha sonra plaj voleybolu gibi sportif turnuvalar düzenlendi.

Beyaz Gece ile ilgili ise “Kıyafetlerin nasıl olacağı tamamen sizin seçiminiz... Beyaz olsun yeter” yazıyordu davetiyede.

Holly Branson, babasının 60. yaş gününde, onunla ıngiliz Kanalı’nda sörf yarışı yapmıştı. Bu yüzden geleneksel bir düğün yerine sabahın erken saatlerinde adrenalini en üst seviyelere çıkaracak bir yarışla güne başlamayı seçmesi, onu tanıyanları şaşırtmadı. Düğün günü esen keskin rüzgâr bile Holly Branson’ın önünü kesemedi, nedimelerinden biriyle denize açıldı.

Genç çift, nikâhlarını da gün batımında, sahilde kurulan alanda kıydı. Holly, düğün seremonisi için, Avustralyalı gelinlik tasarımcısı Jane Hill imzalı sade bir gelinlik tercih etmişti. Taşlarla bezeli sandaletleriyse Jimmy Choo’dandı.

Babasının koluna girip de damada doğru yürümeye başladığında hissettiklerini şu sözlerle özetledi Holly: “Biz zaten çok duygusal bir aileyiz. Sadece kadınlar da değil, bu ailenin erkekleri de öyle. Bir şeye sevindiğinde ya da güzel bir haber aldığında babamın hemen gözleri dolar. Hele erkek kardeşim Sam, ağlama konusunda bir numara. Gözleri hiç kuru kalmaz! Bu yüzden, koridorda yürürken babama bakmamaya çalıştım. Ve karşımda duran Freddie’yi gördüğümde ‘ışte o an, bu an’ dedim.”

Sir Richard Branson ise o ana dair şunları söyledi: “Holly, gelinliğinin içinde inanılmaz görünüyordu. Normalde çok sulugözümdür ama insanlar bana baktığında kendimi tutarım. Sam ise öyle değil. Onun duygularını açıkça yaşamasına bayılıyorum. Kızım ve oğlumu düğün günü böylesine duygusal görmek güzeldi.”
Ve damat Freddie: “Normalde kadınlar böyle anlarda daha duygusal olurlar fakat yeminlerimizi ederken Holly benden daha sakin görünüyordu. Ben çok duygulandım. Onu Richard’la birlikte bana doğru gelirken gördüğümde, gözyaşlarımın akmaya başladığını hissettim. Elindeki çiçeği ve gelinliğiyle inanılmaz görünüyordu.”

Haberin Devamı

YAKINLARIMIZI BİR CENNETTE AĞIRLADIK

Freddie Andrews: “Hayatımda yaşadığım en güzel günlerdi. Ne bekledik ve hayal ettiysek hepsi gerçekleşti. Canımız kadar yakın arkadaşlarımız ve ailelerimizi bu cennette ağırlamak inanılmaz bir keyifti. Bugüne kadar kurduğum tüm hayallerden, gördüğüm tüm rüyalardan daha güzeldi. İş parti yapmaya geldiğinde, Branson’lar kesinlikle dünyanın en iyisi.”

Haberin Devamı

ANNE-BABASIYLA AYNI GÜN EVLENDİ

Holly Branson’ın ailesi de 20 Aralık 1989 tarihinde aynı adada evlendiklerinde, Holly sekiz yaşında minik bir kızmış: “Anneme ve babama sürpriz yapmak için onlarla aynı günde evlenmeye karar verdik. Bu, gerçekten çok güzel çünkü onlar hâlâ beraberler, hâlâ birbirlerini çok seviyorlar... Tıpkı Freddie’nin ailesi gibi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!