Aranjör Ozan Çolakoğlu düğün tarihi verdi!

Güncelleme Tarihi:

Aranjör Ozan Çolakoğlu düğün tarihi verdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 11:29

Uzun süredir aşk yaşayan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti evlenmeye karar verdiler. Evli ünlüler kervanına katılmaya aday olan çift, dün akşam aile yemeği yediler. Ozan Çolakoğlu, düğün tarihi verdi. Ama, Gülşen’in bundan haberi yoktu.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Gülşen ve sevgilisi Ozan Çolakoğlu, uzun süredir birlikte yaşıyorlardı. Şimdilerde düğün hazırlıkları yapıp, magazin dünyasının evliler kervanına girmeye karar verdiler. Gülşen ve Çolakoğlu’ nun aileleri bir araya geldi ve tanıştılar. Dün akşam da yurt dışından gelen kız kardeş ve annenin aralarında bulunduğu Çolakoğlu ailesi ile birlikte akşam yemeğindeydiler.

Yemek çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ozan Çolakoğlu, düğünü 2016 yılının yazında olacağını açıkladı. Bu sözler karşısında kısa süreli şok yaşayan Gülşen’ in bu tarihten haberi yokmuş. Gülşen: “Ben tarihi söyleyeceğini tahmin etmemiştim, daha belli değil zaten.” dedi.

Aranjör Ozan Çolakoğlu düğün tarihi verdi

Haberin Devamı

Ozan Çolakoğlu’ nun annesi Suna Çolakoğlu, “Bu çocuğu ben doğurdum. Yeteneğini iki yaşında keşfettim. Gülşen’ i de çok seviyorum. O da beni sever. Çok tatlı, çok.” diye konuştu. Gülşen’ de, Selda Bağcan’ a olan benzerliği ile dikkat çeken müstakbel kayınvalidesi için “Biz ona kızıl maske deriz. Önden Muazzez Abacı, arkadan Selda Bağan” dedi ve müstakbel kayınvalidesini ne kadar sevdiğini dile getirdi.

Çok güzel bir evlenme teklifi aldığını söyleyen şarkıcı Gülşen, detayları sonra anlatacağını söyledi. Şimdi Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’ nun ne zaman evleneceği konuşulup, düğün hazırlıkları yapılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!