İşte Benim Stilim Sunucusu Öykü Serter’den Sert Açıklama!

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim Sunucusu Öykü Serter’den Sert Açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 16:07

Televizyon ekranlarının fenomen stil ve moda yarışma programı “İşte Benim Stilim” sunucusu Öykü Serter, Erkekleri şoke edecek açıklamalar yaptı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Oldukça başarılı bir sunuculuk kariyerine sahip, “Biri Bizi Gözetliyor” programında sergilediği başarılı sunuculuk performansı ile yıldızını parlatmayı başaran ünlü sunucu Öykü Serter, bir dergiye verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Arkama Bakmadan Kaçarım!

Başarılı sunuculuk performansının yanı sıra, açık sözlülüğü, güzelliği ve fiziği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Öykü Serter, bir dergiye verdiği röportajda, özel hayatından bir çok kez hayal kırıklığına uğradığını belirterek; “Ne adamlar gördüm; tasmalarıyla alemlere dalan! Ben aşk kotamı doldurdum. Sabrım sonsuzdur ama suiistimal edilirsem ışık hızıyla soğurum. Omurgasız, sözünü tutmayan erkeğe tahammül edemem, işim olmaz. Arkama bakmam kaçarım.” dedi.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim Sunucusu Öykü Serter’den Sert Açıklama

Öykü Serter Kimdir?

Başarılı Sunucu Öykü Serter, 26 Şubat 1975 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi.

Ankara Ted Kolejinden mezun olan Serter, Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı böümünden mezun oldu. Ayrıca Latin Dili ve Edebiyatı okudu. Galatasaray Üniversitesi’nde Radyo-TV yüksek lisansı yaptı.

Bahçeşehir Üniversitesi’nde sinema-medya doktorasına devam ediyor.

Sunuculukta başarılı olduğu kadar yüzme sporunda da başarılara imza atan Serter, kurbağa branşında milli takım düzeyinde yarışan bir yüzücüdür. Yüzme dalında 250’si altın olmak üzere toplam 800 madalya kazanmış.

Medya sektörüyle Capital radio da dj lik yaparak tanıştı. Ardından Number One Fm'de çalışmıştır. Daha sonra Cine 5'te yayınlanan “5'de 5” isimli müzik programıyla dikkat çekti. 5 te 5'ten sonra bir süre haber/ belgesel programı hazırlamış daha sonra da konuklu müzik programı sunmuştur.

Başarılı sunucunun kendisine başarı getiren en önemli özelliği ise bütün metinleri kendisinin hazırlamasıdır.

Biri Bizi Gözetliyor (BBG) programında sergilediği başarılı sunuculuk performansından sonra yıldızı iyice parlayan Serter, daha sonra “Akademi Türkiye” ve “Anadolu Rüzgarı” yarışma programlarının da vazgeçilmez sunucusu olmuştur.

Haberin Devamı

Sunuculuğun yanı sıra oyunculuğa da sıcak bakan Serter, iki dizide rol almıştır.

Serter, 2006 yılında Ragga Oktay ile birlikte B.U.M (Bilimsel Uygulama Merkezi) yarışma programı hazırlamış ve bu yarışma ile izleyicilerden büyük ilgi görmüştür.

Daha sonra 2010 yılında “Bank Asya 1.Lig Günlüğü”, “MasterChef Türkiye” ve 2011 yılında “Star Akademi”nin sunuculuğunu üstlenmiştir.

2014 yılının Eylül ayında başlayan “Bu Tarz Benim” yarışma programının vazgeçilmez sunucusu olmayı başarmıştır.

Şimdilerde ise; televizyon ekranlarının başarılı sitil ve moda yarışma programı olan “İşte Benim Stilim” yarışma programının sunuculuğunu yapmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!